If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ar arata bine asa sbl-ul....Si lkg-ul de asemenea....Cu geamurile foliate....Si stalpii spate negrii...
apropoo...Lume..Mai intrati si voi pe aici...Deschideti pagina si lasati-o in bara ...Ca avem nevoie de trafic...Asa cum a spus ionut.... Www.Loganclubiasi.Ro
Cam asa a trecut si intalnirea de astazi pana la ora 01.20 .
Na asta este daca asta ne place..........(si am uitat sa spun toate din cauza lui LNC.....El e de vina .."va rog dati vina pe el " ..Ca merita).
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
:P asta e..... Lasati ca am sa ma joc si cu una albastra sa vedeti voi atunci
v-am spus ca si vfy vrea plasa .... haideti sa facem o lista pentru cine vrea plasa sa le cumparam si sa le montam intr-o zi cand mai e caldut...
astept pe siteul local PARERILE voastre despre articolul ce va aparea la ziar saptamana urmatoare http://www.loganclubiasi.ro/ema_arti...ubIasi.ro.html cu multumirile de rigoare Monicai, sora lui vali007, prezenta printre noi sub nickul devil44
de cine s-a tot intrebat astazi daca a venit ? de amelia se pare ca logan club iasi este nerabdator sa te aiba printre ei....
@iooon_cug: bre da o plasa la tine pe cand ?
Last edited by euromarket; 23 October 2008, 01:33.
Ioane...Eu vreau plasa dar caut o solutie de a o monta in asa fel incat sa nu imi trebuiasca partile cromate....Pt ca nici nu le am si nici nu imi plac....Deci urmatoarea data cand isi va monta cineva plasa voi studia mai bine problema pt a gasii o solutie..
Chiar daca risc sa fiu offtopic am si eu o intrebare la voi:
incercam sa organizam si la Botosani intalniri LoganClub si am vrea sa avem si noi in dotare niste stegulete de astea de care aveti voi!!! Ma poate ajuta cineva dintre voi? Unde le fac, cat costa etc
merci tare mult si LA MULTI ANI ptr clubul vostru!!!
@lucialina: momentan nu mai avem stegulete, vom face alt set, valabil si pentru stikere. Cand vom face va vom anunta si o sa luam si pentru voi un numar de .... In calcul....
Poate as pune si eu plasa dar jos..Nu stiu cum ar arata ... Si poate as folia ,asta pe parcurs capoata cupola si usile de pe spate negru mat... Dar nu stu daca ar arata bine voi ce ziceti ? ? ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment