Prieteni in curand loganul meu va avea si Bixenon de 6000k luminozitate ...Dupa care voi posta si masina pe sectiunea "my raid " . Ideea este ca miercuri am uitat sa va spun ca il voi echipa si cu interior de piele. In curand o sa anunt cat costa tot interiorul cu tot cu montaj. Faza este ca daca aranjam un "comandou" de doritori la interior de piele avem un discount considerabil ...Si putem planifica o zi in care sa facem o excursie pana la Campulung Moldovenesc sa ne "tunarim" loganul in sensul bun si frumos al cuvantul cu o piele de cea mai buna calitate si cea mai frumoasa culoare . In principiu cred ca pretul este pe undeva la 500-600 ron .
@Lnc :- ce ai facut man , l-ai abordat pe Daniel , te-a ajutat cu ceva ?
-si apropo mi-ai promis odata ca ma ajuti la jante sa mi le personalizez , dak ai timp da-mi un bip sau o intalnire sa vorbim !
@Ionut CIC : frate tu mai ai folie neagra pt stalp la usi ? Da un msj ca sunt interesat !!!
@vandisel: - intradevar nu se merita toba sport pe un disel ca nu are acelasi sound ca o benzinara, dar daca iti surade ideea eu am o cunsotinta care foarte curand imi va monta o toba si in partea dreapta , deci o sa arate si bine cu doua tobe si o sa sune la fel de bine . Ideea este ca el nu e din iasi si trebuie sa merg in SV pt treaba asta ,dar daca vrei astepta pana imi fac eu daca iti place te bagi si tu !
Bafta la toti ! Viva LCI !
@Lnc :- ce ai facut man , l-ai abordat pe Daniel , te-a ajutat cu ceva ?
-si apropo mi-ai promis odata ca ma ajuti la jante sa mi le personalizez , dak ai timp da-mi un bip sau o intalnire sa vorbim !
@Ionut CIC : frate tu mai ai folie neagra pt stalp la usi ? Da un msj ca sunt interesat !!!
@vandisel: - intradevar nu se merita toba sport pe un disel ca nu are acelasi sound ca o benzinara, dar daca iti surade ideea eu am o cunsotinta care foarte curand imi va monta o toba si in partea dreapta , deci o sa arate si bine cu doua tobe si o sa sune la fel de bine . Ideea este ca el nu e din iasi si trebuie sa merg in SV pt treaba asta ,dar daca vrei astepta pana imi fac eu daca iti place te bagi si tu !
Bafta la toti ! Viva LCI !
Comment