LNC....Ionut....Poti sa imi da SMS...Da nu mai am acelasi nr..Asta e buba....Vezi ca nr meu bun il are ciuciosu si Cmc
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Stiu ca nu-i frumos din partea mea, dar...Din pura intamplare nu are nimeni un capac de roata de Logan care sa-l incurce? Asa urat mi-am plesnit unul din capace si ma gandeam ca nu strica o intrebare
@euromarket - cand treci prin Tg Frumos da un semn. Sunt destule sanse sa-ti tin companie pana la Roman si inapoiI don't drive fast...I fly low !!!
Comment
-
Jmek...Numarul ala de zapp e al lui ionut
am vazut ca vrei sa cumperi folie de pe forum cu 120 ron....Unde o montezi...Daca ai gasit pe cineva...Si daca ai gasit cat iti cere ????
vandiesel...Nu stiu de unde au luat baietii "fluierele" alea dar miercuri la intalnire s-a ajuns la concluzia ca nu fac bine la evacuare....0.9 tce SL plus
Comment
-
Originally posted by JmEk View PostIoon_cug nu am gasit dar daca e sa o pun oricum nu o pun acum ci la primavara..Ca cum e prea frig.Dar gasesc eu pe cineva care sa imi puna folie.....Nu e pb...
Comment
-
am doua bilete la spectacolul de maine seara la SMOKIE ....cine vrea sa ma caute la 0744259324 salu sa spuna aici...... le vand pe amandoua cu 100 ron...deci maine seara la ora 20 la casa sindicatelor ....2 bilete 100ron ...
0.9 tce SL plus
Comment
Comment