If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ai inteles bine...alea sunt cele originale de logan dar tot alea costa aproximativ 250 ron bucata....gasesti si alte variante mai ieftine dar nu sunt asa de bine fixate
ca tot veni vorba de cotiere... sa nu-ti iei "mega drive" cele care la gasesti prin magazine gen carrefour, a mea tocmai a cedad "psihic" m-am sprijinit pe ea si din cauza temperaturii au sarit bucati din ea. un alt dezavantaj e ca daca scaunul pasagerului este dat mai tare in spate, cotiera se agata de chinga de la centura de siguranta si se duce si ea...
Eu am cotiera universala marca BAZAR 4 LIFE Sunt niste avantaje si niste dezavantaje la aceasta cotiera.
Avantaje: - e incapatoare (imi trebe un sfert de ora sa gasesc ceva prin ea)
- are 2 locuri de pus obiecte si 2 locuri la spate pentru pahare
- are un design misto (a mea e model cu fibra de carbon)
- e lata (poate si pasagerul din dreapa sa tina mana pe cotiera)
Dezavantaje: - ca sa iti pui centura iti trebuie experienta, indemanare si tarie de caracter
- un scaun poti sa il reglezi cum vrei pe cand celalalt trebuie dat la maxim in spate
In concluzie e buna, dar mai buna e aia speciala pt logan: e micuta, finuta si e pentru logan. :P
acum un an povesteam si eu de experientele mele cu cotierele... vreo 3 la numar si in final aruncate toate.... candva am sa imi iau una originala de logan si cu asta am spus tot
in weekend am fost prin tara cu treburi si vacante si mi-a facut placere sa ma reintalnesc cu gasca din vaslui atat in vaslui cat si pe drumul meu spre constanta ..... undeva in noapte (prea tare, nu de alta dar ma batea gandul sa ii trezesc din somn cand ajung in vaslui), duminica seara am fost la logan club constanta care s-a tinut la aqua magic.... baieti de treaba cu totii...
in alta ordine de idei am scos spartanul din tara si l-am dus si pe autostrada.... numai ca pe autostrada nu mi-a placut ca a papat cam 10-12 la suta..... ca de.... drumu bun si liber se acomodase la o viteza de croaziera la vreo 165 km/h... drept urmare am facut 90 min pana in bucuresti. am fost pe plaje la varna si la albena la bulgari, la costinesti si mamaia. Peripetiile au fost si ele in program chiar de dimineata cand moldoveanu a ajuns pe plaja.... de ce sa nu dam spartanul la apa zise ion si cu indrazneala dadea pedala spre mare cand la cca 5 m de apa m-am afundat in nisip... si aici a inceput desenele animate... episodul I, ca am avut nevoie de 8 oameni sa o ridice si un tractor sa o traga..... dupa care am mai facut niste poze si am plecat ..... in mangalia in petrom sa vezi minune intru vad ca e defecta buda si dau cu spatele sa plec.... poc.... o ticosenie se lipise de spatele meu.... rezolvai semanlizarea omului cu 30 lei si plecai spre bulgaria.... unde nu am avut unde sa cheltui cei 20 de leva Ajuns in varna am zis eu, pe sistem, sa imi clatesc oleaca bocancii.... dar veni valul norocos de intrara apa in ei .... noroc ca nu mi-au taxat-o suplimentar la vama trafic de apa de mare si nisip de aur ... asta era cel mai important de altfel
Iata si cei prezenti si pe lita astazi 21.01.2009
1. IS 58 DAB -STEEL
2. IS 22 ALC -ALEX
3. IS 06 KBO -VLADINIO
4. B 95 DET -MARIUS
5. IS 07 RYB -TIBERIU
6. IS 24 CIC -ION-CUG
7. IS 05 LKG -CIUCIOSU
8. B 03 TIB -TIBI
9. IS 09 AMI -BRAGELONE
10. IS 10 LNC -EUROMARKET
11. B 55 MUZ GEREMI
12. B 74 ZRZ -DANIEL
13. IS 06 JFH -VALI007
14. IS 13 CMC -CIPPY
15. IS 55 GML -MIRZERO
16. B 48 VFY -CRISTI
17. IS 62 BVA -MURDER
18. IS 62 BCV -JMEK
Si astazi s-au discutat multe , sa montat si porta-vocea lui cic , s-au verificat si cotierele , am vazut si xenoanele lui cmc din cutie deocamdata , si multe altele.....
cand v-am intrebat daca organizam ceva in martie erati vreo 15 si ati spus cu totii da.... se pare ca usor usor toti e unu - doi si nu imi place..... rusinica
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment