eventual scoate si abtipildurile alea cu eibach borla konig...ca nu am vazut sa aiba jante konig, evacuare borla sau arcuri eibach daca nu are nimic din cele ce le prezinta se considera kitch...e o parere personala...
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
tot cu scosul.....
parasolarul cu renault.... pui unu negru lucios
cupola foliata neagra
portbagajul foliat negru complet sau pana la aia rosie care trebuie oricum sa o dai jos
scoti siglele logan si 1.4 mpi
si o sa fie frumusica
cat cu stikerele de pe laterale.... cum i-am zis si lui dan.... puneti dar puneti ce aveti pe masina nu ce va doriti :P
Comment
-
mai da poze de dumineca?
ce si-a mai facut Ionut_sbl, ca sunt curios.
angelboy, sunt de aceeasi parere cu ionut. In prima faza, scoate stikerele
Comment
-
Doar cateva fotografii de la ultima intalnire dar am sa fac rost si de restul ....sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
o intrebare; vreau sa cumpar o statie ptr soferul de la firma de la mine...am vazut in pozele de la intalnire loganul pe care scrie antene radio...macar daca iau una sa iau de la cineva de-al nostru..are cineva telefonul si numele lui eventual un id de messenger"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Originally posted by VanDiesel View Posto intrebare; vreau sa cumpar o statie ptr soferul de la firma de la mine...am vazut in pozele de la intalnire loganul pe care scrie antene radio...macar daca iau una sa iau de la cineva de-al nostru..are cineva telefonul si numele lui eventual un id de messengersigpic42.453.149
Comment
-
kitch - sau ceva la modul - feriti-va baieti
din punctul meu de vedere loganul permite tuning cu costuri reduse dar incercati sa va feriti sa va kitchuitzi masinutele.... faza proasta e ca nici nu trebuie sa va chinuiti prea mult sau sa investiti prea mult..... si la capitolul asta ma iau acum de cuciosu nostru.... man ce cauta bumperii aia pe spoiler ? de ce o strici ?
Comment
-
Da Ionut cam asa e dar in bloc am vre-o 5 cucoane din care doar 2 din oras restul din VS , si BT dar faza e ca toate se cred soferite si de fiecare data sunt botite masinile lor si de cele mai multe ori si ale noastre a celorlalti vecini sunt atinse de ele . Faza e ca azi stau in gazda aici , maine stau in alta parte si tot asa , deci tre sa ne aparam noi de ele si sa punem pe masini si plasa de sarma-ghimpata numai sa nu sa se mai apropie fiarele de ele!!!! Asa ca mai stricam imaginea masinii numai sa ne ferim de soferite!!!Nu vreau sa zic ca cei din BT sau VS nu sunt buni soferi dar cu femeile nu te pui!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
Comment