Intalnire LoganClub IASI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ar fi prea tare sa il putem convinge sa ramana sau sa revina.... sper ca anumiti baieti sa se poata abtine de la limbajul colorat adoptat in ultima vreme.... rusinica....

din ciclu ce gadgeturi am mai gasit va prezint
    - un sistem de monitorizare a presiunii in pneuri: http://www.thunderwebshop.ro/?p=prod...re&iProduct=16
    - leduri de pozitii semanlizare etc http://www.xenonline.ro/produse.html - alea cu smduri .... de ex. Varianta LED proiector ceata 18 LED SMD High-Power Tip:H1,H3,H7,9005,9006 Culoare:alb Pret:68 RON/buc x2

din ciclul cum sa nu cumparam chinezarii sub nume de marca.... va prezint 2 pagini simple

Zuzana Roithová alerts before a fact, that China abuses European safety mark (CE mark). This China Export mark counterfeits by the letters as well as by its ...

descoperirea mea:
    stiti ca la omologari avem acele Euri... eu credeam ca reprezinta partea de functionalitate, circuit electric, materiale componente, etc dar am descoperit ca reprezinta tara care a dat omologarea.

De ex. E11 de ex inseamna ca certificarea pe produsul ala e data de UK
    1 Germany
    2 France
    3 Italy
    4 The Netherlands
    6 Belgium
    9 Spain
    11 United Kingdom
    13 Luxembourg
    18 Denmark
    19 Romania
    21 Portugal
    23 Greece
    24 Ireland

cu cei 30 lei minunati... a rezolvat toata lumea ???
    Last edited by euromarket; 3 March 2009, 20:18. Reason: Automerged Doublepost
    IS 10 LNC Facebook

Comment

• Ionut_LNC....da-mi si mie link-ul ala de unde ti-ai luat tu arcurile

Comment

• Radu daca vrei arcuri sfatuieste-te cu Ionut lnc si cu VanDiesel !!!!
        sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Vreau mai mult ca sigur....dar as vrea H&R si la pret bun.....@VanDiesel spune si mie te rog de unde ti le-ai luat

Comment

• Anvelopa 205/60R15 sunt bune pt logan MCV o mai ridica o lasa mai jos ? o parere plz sau asta e la egal cu marimea stoc???

Comment

• Maine seara deci avem invitati de marca , sa ne prezentam frumos

Sper sa vina, va fi interesant sa ii vedem "jucaria".
              IS-16-GEN

Comment

• Originally posted by Vlad!nhO View Post
                Anvelopa 205/60R15 sunt bune pt logan MCV o mai ridica o lasa mai jos ? o parere plz sau asta e la egal cu marimea stoc???
                sunt mai mari cu 2mm; deci insesizabil...de acum vreti toti sa va puneti anvelope late? eu le-am dat jos...pierd din demaraj s-ar parea...

Originally posted by RADU_LYN View Post
                Vreau mai mult ca sigur....dar as vrea H&R si la pret bun.....@VanDiesel spune si mie te rog de unde ti le-ai luat
                ai pm......
                Last edited by VanDiesel; 4 March 2009, 09:54. Reason: Automerged Doublepost
                "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=37vxOWZkM2c ce ami place cum se aude ? voi ce ziceti ? as vrea si eu ......da e scumpa am gasit pe un sait 150 E

Comment

• Intalnira din seara asta sa incheiat la 23.30 datorita celor trei masini cmc , vfy , si lkg sustinuti de baietii cu tractiune pe spate cu bmw -uri opeluri si forduri care au avut ce sa arate .
                    Facem atenti membrii logan club iasi ca saptamana viitoare adica pe 15 martie e intalnirea regionala logan club ce se tine aici la noi la iasi in fata la palat . Vedeti voi cum faceti poate sunteti liberi si puteti veni .
                    Ce vroiam sa va mai zic ca intalnirile de regula incep la ora 20.00 in fiecare miercuri si nu pe la 22 oo ..................si in fiecare duminica la 15.00 si nu mai tarziu iar la intalniri stau fiecare cat pot si cum ne lasa femeile.........
                    Iata si lista din seara asta de la intalnire .....din pacate Lamborghini nu a venit dar pe 15 martie trebuie sa vina .......
                    1. IS 62 BCV JMEK da da tu esti primul
                    2. IS 12 RMR ALIN lasa ca eu pot sa intru pe unde vreau cu pragurile si spoilerul pe care il am
                    3. B 79 ESV ANDREI bine ai venit ...si speram ca ti-a facut placere
                    4. B 55 MUZ GEREMI da muz lasa ca e bun asa cu masinile noastre cum le avem...
                    5. IS 06 LBE VALYY daaaaaaaa bun si dvd-ul si bassul da sa nu uitam de senzorii de parcare
                    6. IS 55 GML MIRZERO mirciulica e baiat bun nu ai treaba cu el
                    7. B 95 DET MARIUS-77 ne cerem scuze Marius ca si astazi a fost o zi cand a inghetat Simona de frig din cauza noastra dar daca era si un Magnum nu mai avea nimik nu?
                    8. IS 99 VFY CRISTI azi cristi a venit printre primii si a plecat ultimul
                    9. IS 16 GEN GEO79 gata geo de azi nu mai esti nou venit in club
                    10. IS 46 SAT A.DANUT da danut si tu daca mai vii de 2 ori deja ai vechime
                    11. IS 05 LKG CIUCIOSU azi am descoperit ca mai raman blocate becurile pe semnalizare dupa ce armez alarma
                    12. BC 21 STH REGELE stefan cred ca te-ai simtit bine la palat si te asteptam sticarit
                    13. IS 62 BVA MURDER banu de un renault megan caravan nu am dar o janta tot i-mi cumpar
                    14. IS 26 STV MOUSEINPAS cum alt-fel sa fie daca nu asa?
                    15. IS 09 AMI BRAGELONE cine vine cu citirea la gaz acu pe vremea asta?
                    16. IS 58 DAB STEEL am facut mai multe drive-test pe mai multe masini dar meganul tot nu l-am prins
                    17. B 63 HER GOLD8XSPEED poate vin surpizele..........
                    18. IS 24 CIC IOOON_CUG da ce credeati ca azi nu vin?
                    19. B 75 VNX ADRIAN da la cat de mic scriu eu ma mai vad?
                    20. IS 10 LNC EUROMARKET azi m-am bagat la un diesel de la politia comunitara ...ce are?
                    21. IS 06 KBO VLAD!NHO da da te-am vazut nenea de 2 ori ai fost prezent.....jos palaria
                    22. B 84 HCJ CAZACU da bun baiat dar cum de nu a inghetat de frig?
                    23. B 76 SBL IONUT da la mine nu trancane motorul ca la comunitara
                    24. IS 16...CMC CIPPY da pana la 23.30 am stat si apoi am trezit putin podul ros cu ciuciosu
                    25. B 71 GVE IONUT ei lasa ca pun si eu suspensii si evacuare
                    26. B 75 ZFR BOGDAN am fost si eu cum nu am fost?
                    27. IS 06 JFH VALI007 gata am scapat de leduri
                    28. IS 05 XCM - Ford - Wolf
                    Last edited by euromarket; 5 March 2009, 12:53.
                    sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Cat de bune sunt husele de la Umbrella care se gasesc in carrefour? Poate are cineva montate. Astept pareri. Ms.

Comment

• Nea' Ciuciosu aia era Ranault Laguna 2 , face parte din vestitele masini de la Renault cu care ma mai cunosc YO , )
                        sigpichttp://picasaweb.google.com/cristist...44443427132114

Comment

• Salutare stimati colegi. Observ ca lucrurile se misca din ce in ce mai bine la noi in targul Iesilor ceea ce nu ma poate surprinde decat placut.
                          Auzi? 28 de masini in mijlocul saptamanii...
                          Sper ca asta nu e doar un lucru trecator, din cauza frigului care va tine acasa, si sa fie la fel si la vara. Astept cu nerabdare prima intalnire din iulie.
                          Traiasca LCI!!!
                          http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

• Mai intai sa aducem aminte tuturor posesorilor de Loganuri ca pe 15 martie la palat e intalnirea regionala a Logan Club organizata de Iasi ...asa ca asteptam pe toti la palat pe data de 15 martie ..Da Steel ai dreptate dar azi-noapte dormeam si scriam pe forum in acelasi timp ....si toate eu le scriu atunci pe moment nu pregatite si corectate si rotunjite . Da Ciprishor cam asa e dar noi speram si sunt convins ca la vara o sa fim mai multi !!!!!

Comment

• Un id de mes a lui IS 12 RMR?

Am primit un raspuns ... mersi.
                              Last edited by lordwolf; 5 March 2009, 22:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• cmc-ule pune niste detalii despre tipul cu cauciucurile
                                IS 10 LNC Facebook

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google