poze pozeeee
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
radu are poze cu jantele pe sectiunea lui de my ride....
geo...daca el e vinovat nu ai de ce sa iti faci griji...ii iei asigurarea el o sa primeasca amenda si gata...nu pot sa iti recomand un service pt ca nu sunt sigur ca o sa faca treaba buna...eu am mai fost la unul pe splai in spate la 4fun si la altul undeva in dancu...cmc si cu muz stiu cum se cheama service-ul ala ...acolo au facut treaba buna...si repede...acum tu te orientezi....mentionez ca si eu tot la omniasig am asigurarea..deci e ok....0.9 tce SL plus
Comment
-
Bazar Roman
Stimati colegi acum si Logan CLub Roman are sectiune de bazar si va invitam la o tura de shopping pe la noi apasand >aici<
Comment
-
Multumesc baietii pt info.
Am fost azi , am rezolvat si la politie si alaturi la Omniasig. Eu nu mai am garantie.
M-au trimis si pe mine in spate la For Fun. Ma bucur sa aud ca ati fost multumiti acolo. Am fost dimineatza si am lasat-o, au spus ca maine mi-o dau inapoi . sunt bucuros ca nu o tine mult .
mc inca o data !IS-16-GEN
Comment
-
Doar daca ai vreo pila merge treaba la Omniasig , dara este strain te umbla pe drumuri de te plictisesti..................., am avut eu un accident si aveam asigurare acolo, ne-au chemat pe amandoi , cei implicati , au pus masinile exact ca la accident si la urma aveau dubii.Nu inspira incredere,.
Comment
-
Nu am mai scris de mult si vin cam rar pe la intalniri. Sunt putin mahnit ca inca mai sunt ceva divergente intre membri dar sunt convins ca se rezolva cu timpul intr-un fel sau altul. Oricum, clubul progreseaza cu ajutorul vostru si sunt mandru de asta. Va salut si sper sa ne vedem cat mai curand
Comment
-
Steel
DAB-la peste 80000 km noul Look
Am uitat sa precizez...............multumiri :
1.Angel_boy ptr. design
2.Ionutz - G&G DesignLast edited by Steel; 15 May 2009, 20:39.
Comment
-
Cu placere steel, si alta data (poate ma ajuti cu gps-ul ala imprumut pt o sapt :P ) super a iesit, sa o stapanesti sanatos.
PS: Cine mai doreste grafica pentru capota ma poate contacta peturi mici DD
Comment
Comment