If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am inteles ca as fi fost a 35-a masinuta in seara asta daca nu as fi lucrat
Ciuciosule, poti sa ma treci pe prezenta cu absent dar cu gandul la intalnire ? asa sa fim mai multi ;)) cred ca s-a spart un varf al prezentei, nu ?
In sfarsit am ajuns si eu, dar am uitat sa ma trec pe lista. Na ce sa fac, statiile si colegii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prietenii stiu de ce !
Daca stiti pe careva care face remapari anuntati-ma si pe mine , a bagat boala-n mine nenea Steel asta..nu se poate la un motoras simpatic si dragalas ca al meu de 1.6 sa fie mai slab decat unu de 1.4 nu admit asa ceva :P
PS: las ca-mi pun si eu teava mai groasa )
Vand schiuri de schior cazut in prapastie in Hymalaia :
Vezi ca poti sa-ti faci la reprezentantul dimsport din iasi. Il cheama Andrei, asta e nr lui de tel:0740412901. Eu am facut la dansu si se simt rezultatele. Si ti-am mai zis , mai dai si u in gura ca daca mergi numa la consum se invata si ea mai lenesa. Bafta
Andis_S are dreptate si eu tot DimSport recomand... dar ca ideee.... pana ajunge 1.4 sa egaleze 1.6 mai e muuullltt apai sa il si intreaca.... ohoho.... cu toate ca daca ai un 1.6 condus subturat si vine un 1.4 turat in mod normal cu remapare, filtru aer, galerie schimbata, carera in rezervor si alte artificii.... s-ar putea sa iti dea flashuri si sa te salute din mers
Am simtit diferenta dintre a lui Steel si a mea , si totusi are 1,4 ... si iaca ca ajunge si trece de 1.6 .... ori am prins eu un lot de benzina cu jumate apa in ea..
Ne vedem mai tarziu baieti.Am plecat pana la Dimsport pt remapare. :P ne auzim mai tarziu
Iata si lista mult asteptata de prezenta din seara de 20 .05 . 2009 . si un filmulet de prezentare cmc!!http://www.youtube.com/watch?v=LGi-1yuX_y4
1. IS 27 DAN -GOLD8SPEED ne-a DANe permanent ai sa fii primul dar si juniorul
2. IS 06 JFH -VALI007 ne pare rau ca a trebuit sa pleci a iesit o seara super
3. B 78 MKO -TONY am sa mai fac eu ceva cat de curand la masinuta mea
4. NT 24 MIS -MARIUS_MASTER gata cu studentiada de acu logan club cand este timp
5. IS 05 JXW -CRISTY bine ai venit cristi
6. IS 06 HVJ -PETROMAN le-am aratat la baieti cam cum e cu mcv-ul si copii
7. IS 09 AMI -BRAGELONE mai tarziu cu 2 posturi trebuia dar fie hai de data asta
8. IS 58 DAB -STEEL ei cum e momolino merge dab-ul sau nu?
9. IS 60 CEZ -CEZAR da am ajuns si eu dar din pacate nu am putut sta pana mai tarziu
10. B 55 MUZ -GEREMI eu in tot-deauna am fost de nota 10
11. IS 05 LKG -CIUCIOSU daca muz e de 10 eu sunt de 11
12. IS 10 LNC -EUROMARCHET da eu am plecat cam ultimul
13. IS 06 LBE -VALYY da nu am putut sa ma abtin sa nu le pun la baieti un film
14. IS 05 NSE -DIESEL am pus pana la urma becul la far
15. B 76 GCX CAT_ALEX52 na ca tot curata si frumoasa a fost masina mea
16. IS 07 RYB -HRIBERIU care mai vrea prajituri?
17. IS 16 GEN -GEO salutare geo si bine ai revenit........
18. IS 99 VFY -CRISTY da am venit la o ora OK
19. B 76 SBL -IONUT da am venit cu toata masina si bandourile in port-bagaj
20. IS 29 KOD -defender_codrin da da tot rosie si frumoasa si a mea
21. IS16....CMC -CIPPY na ca ma facut ciuciosu de un film
22. IS 06 KYJ -BULDOZERKILL na ca am revenit si eu.........
23. VS 24 DLA -ANDI S cred ca de acu am sa vin si eu pe la voi pe aici
24. B 75 VNX -ADRIAN aaaaaaa? cum se aude?
25. B 98 LBY -TICU speram ca a fost OK ticule...
26. IS 24 CIC -IONUT_CUG da am plecat si eu la un moment-dat
27. IS 09 RES -DAOQUEEN ai avut ce sa vezi pe aici?
28. B 98 YYL -BELGIAN_H a venit si belgianul dupa mai multe ezitari dar e pe felie...
29. IA 62 BVA -MURDER asta e porecla de la arma
30. IS 09 AYA -MOMOLINO data viitoare am sa vin cu masina remapata
31. IS 55 GML -MIRZERO salutareee baietiii
32. IS 08 SED -PASSAT da da am vazut bine...
33. IS 06 XKA -HELLBERA am ajuns da da am ajuns
34. IS 12 RMR -ALIN faceti valuri sa reintors alin
35. IS 77 DET -MARIUS_77 baietii ei sunt de vina ca nu m-au lasat in pace si nu m-am trecut pe lista MUZ si LKG
36. IS 29 ALX -ALEX da eu am fost cu sufletul permanent la voi
Si cateva fotografii cu lyn-ul tot azi facute:::
da .. frumoase pozele , frumoasa si intalnirea ...
ciuciule , cine e colegu ala cu mustata din penultima poza !?
ca paremi`se ca e "colegul meu de suferinta" nea` Viorel *aveam amandoi injectoarele picate la dizaluri , si plangeam unu la altul )
in poza pare ca e el ... in realitate ..nu stiu , posibil sa-l comfund ...
noroc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment