Cmc - ule te salut si hai odata la intalniri sa merg si eu cu Loganul tau sa vad cum merge ,bafta
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by uzzy View Postmiam pus folie pe cupola .se mai poate da jos fara sa se ia vopseaua de pe masina ?ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
ori te duci la uncentru de asta care foliaza , si le spui sa ti-o dea jos ...
asa cred ca e cel mai simplu . oricum , tu ca abia ti-ai pus-o ... n-are rost sa discutam deja de dat jos ... doar daca nu iti place cum se vede )sigpicSa traiasca urile , si
Comment
-
Vine prezentaaaaaa
1. IS 05 LKG -CIUCIOSU azi am inaugurat cu totii benarele si intradevar altfel se uita populatia
2. IS 08 UZY -UZZY azi m-am revazut cu colegutul meu cel drag
3. B 80 KIH -ANDREI da eu fac dvd-urile
4. IS 29 KOD -KODRIN rosu toreador
5. IS 06 LBE -VALYY nebun ca intot-deauna cu basul lui
6. IS 08 SFD -FLORIN mai cu tupeu florine ca esti binevenit
7. NT 86 DLD -DODO azi a fost prima intalnire si la mine ca ciuciosu ma adus
8. B 78 MKO -TONY sa vedem cum functioneaza instalatia de fum.........
9. IS 60 CEZ -CEZAR as fi vrut sa-l iau in brate pe fostul meu coleg dar mi-a fost rusine ca era si ciuciosu de fata.........
10. IS 99 VFY -CRISTY am scapat totusi usor cu masina
11. IS 24 CIC -IOON_CUG venit primul sosit al 11-lea
12. IS 55 GML -MIRCEA sunt si eu putin faultat la aripa dreapta spate
13. B 76 GCX -cat_alex52 ACUSICA PLECAM LA GALATI
14. IS 10 LNC -EUROMARKET acus iau si eu masina din service
15. SP 319 803 -ALEX bine ai venit alex si te mai asteptam pe la noi ....esti binevenit oricand
16. B 79 ESV -LORDWOLF prezent cu sotie cu tot dar fara aia mica
17. IS 09 AYA -MOMOLINO da da prezent si eu si prietena mea
18. IS 29 MDA -DANIEL am citit si m-am convins de ce semnez -oare cine isi ia masina?-
19. IS 06 KYJ -BULDOZERKILL cu asa portbagaj negru cum e ?
20. IS 07 RYB -HRIBERIU care mai vrea suporti cu ecran la numar
21. IS 62 BVA -MURDER numai bine cat sotia a facut cumparaturile eu am stat cu baietii
22. IS 69 SNT -DAKOTA da da si PETRONELA vrea legitimatie si e convinsa
23. IS 06 XNK -DRAGOS da da eu sunt
24. IS 20 LOL -CATALIN frumoase jantele va plac nu?
I-mi pare rau dar fotografiile le-am facut cu aparatul lui ionut asa ca va veni si fotografiile in viitor ....
La galati se mai adauga la lista: LBE , BVA , KIHsigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
B1zar mie mi-a iesit 78CP dar cica din fabrica a fost mult sub . Ca pret te costa 130ron si iti face 2 teste cu diagrama cu tot in dancu la DYNOTEST . Pe baiat il cheama Florin si uite su nr de telefon:0745523635 E super ok si foarte sigur ce face florin acolo!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
ce intelege el prin" mai buna"
nu prea corespunde masina si vrea sa rezolve altfel? ...
Comment
Comment