catelul lui zuza a fost vedeta in seara asta )
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
"DA CAM CUMINTE IN SEARA ASTA" ) reusite poze, multumesc ciuci
Comment
-
Pacient 1.4 MKO, caut ''donatori'' pt urmatoarele organe: pompa servodirectie+caseta direcţie +bielete direcţie +capete de bara+bucse+planetare+carenaje+ cauciucuri max60% uzura. Pacientul se afla pe rampa de operatie a unui mecanic, sansele de supravietuire evenimentului de la Suceva sunt minime.
Dau sistemul meu audio,cine e interesat?
Ps: Ionut sa nu-mi stergi postul ca i-mi moare fetitza(mko) si sunt neputincios, fondurile sunt 0,0 si ''viitorul meu e mic si negru''
Comment
-
Originally posted by Xp3RtuL View Postfloopy75 sper ca ai reusit sa iti rezolvi cat de cat problemele pe care le aveai :P...
Mai rau e ca nici unu de la dezmembrari nu vrea sa-mi vanda saxofonul, vor sa-l dea cu tot cu catalizator O sa incerc si in alte orase poate am mai mult norocsigpicAm o problema. Ma grabesc.
Comment
-
Variantele ramase pt MKO un donator su un alt proprietar pt detalli folositi Ymess, Nu deranjati inutil sau doar pt curiozitate!!!
Comment
-
waleeeuuuuu de la 8 bantui prin oras pt eveniment... concluzii:
multumita lui andrei apetrei de la grafit invest (partner in eveniment adus de zuza) astazi la 8.30 am prezentat evenimentul la cca 30 de oameni de afacei din iasi din care:
- diaconu roxana - iasisting - va incerca sa ne ofere stingatoare ca si permii
- luminita mihu 0 horus security - va incerca sa ne asigure paza si reduceri pentru alarme auto
- dipl. ec. caterina ailiesei - katty fashion - va incerca sa ne faciliteze parteneriatul cu primaria
- elena rosu - tipomold - ne va oferi partea de printuri la flyere
- andi agrosoaie - dictinna serv medicale - vizite medicale pentru batrani
apoi am facut o vizita de curtuazie si prospectare urmata de:
- shatter - ne ofera imprimarea de sepci si tricouri
- dream art - realizarea unor bannere mari si autorizatiile necesare + prima masina de colat
am lasat oferte si asteptam raspunsul; de la urmatoarele:
- myhardware.ro - volan pt pcuri - 10 buc - ca si premii
- salon coafor - frizerie alpha style - premii tuns, coafor, manichiura
- triorom - bonuri valorice a 150 ron ca si premii - ideea lui grim - bravo, acum sa vedem raspunsul
- pizzeria alila - premii, masa drifteri, organizatori, etc
- automayer - pt concretizarea premiilor ce vor fi oferite
- romeuroservice - premii, sponsorizare
- spalatoria redhall - premii
maine dim. la 9 trebuie sa fiu la Pim sa discut si cu acestia
bras - ne dau raspunsul saptamana viitoare
topgear - ne dau raspunsul maine
bet auto tuning shop - ma duc maine la ei
intre timp s-a modificat reducerile obtinute de la Bras tocmai pentru a va veni mai usor:
20 % la maopera adica 47 ron ora de maopera pentru orice FRTist
25 % la piesele de schimb ce intra in revizii + placute frana + capete bara + bielete directie - valabil pt gama dacia si renault
unghiuri - 100 ron
instalare filtru polen 90 ron
schimb filtru de polen 10 ron
filtru de polen 60 ron
reglaj faruri 10 ron
reglaj proiectoare 10 ron
curatare instalatie ventilatie - manopera 20 ron + spray 60 ron (merge la 2 masini)
mai aveti ceva idei ?Last edited by euromarket; 24 September 2009, 17:47.
Comment
-
http://www.bzi.ro/Se-fura-pe-rupte-d...zi-A71059.html .... o innebunit lumea ...pana si in centru sparg geamurile la masini..sub ochii comunitarilor si a oamenilor ... doamne feresteTraim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Comment
Comment