If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu vorbeam serios nu la misto..... iar visele voastre cu videochat ma fac sa rad... stiu de industria asta de 8 ani si stiu cu ce se mananca.... afacerile astea nu se fac asa cu gura mare.....
am facut topic pt discutii off topic...va rog frumos... lasati pupatul si etc ...
in alta ordine de idei... in luna noiembrie mai este un eveniment important pt loganclub IASI , si anume pe 24 noiembrie Loganclub Iasi implineste 2 ani de la infiintare , o sa ne gandim sa facem ceva frumos si pt atunci .Sa fie ceva fara cheltuiala(prea mare) ...
Ionut_lnc... intrebare stupida ... de ce minim 6000 w sonorizarea ???? :-?
si ionut zi mi te rog care sunt premiile inclusiv pt barbati ..na poate au nev de sedinte de solar pt sotii ,prietene ,amante sau chiar pt ei ..) zi mi locurile..sa stiu cate tichete sa fac :* si mai zi mi ce trebuia sa ti mai aduc sigla parca..atat??
Ionut, eu incer sa ajut cu ce pot, spre uimirea ta, nici eu nici Alina nu stam degeaba toata ziua. Asa ca decat sa primesc reprosuri ca vreau sa fac un bine, eu imi retrag toata contributia in vederea acestui eveniment.
ar fi bine sa nu se mai supere nimeni si sa se mai certe .cred k acest even e mult mai imp pt noi toti !eu cred k fiecare face ce poate pt a ajuta! asa k baietii hai sa ne unim in loc sa ne certam! Sper ca ai inteles.
Last edited by valeriuciprian; 29 September 2009, 20:57.
grim nu am chef sa ma enervez .....si asa nu ma simt prea bine, spre uimirea ta..... asta a fost tare... viteji care se bat cu pumnu in piept ca fac si dreg si ei sunt destepti si altii prosti se dovedesc in final a nu avea totusi timp sa se dedice si sa isi aduca contributia pana la capat..... cand dupa 2 saptamani imi dai un citat sec... nu mai am timp gasiti-va pe altul..... stii cum... mai bine nu ne mai incurcai de la inceput.... dar sa lasam naibii subiectul asta ca l-ai transformat intr-o rafuiala personala si ai inceput sa ma iei si peste picior si asta denota lipsa de respect fata de mine personal si poate si fata de cei pe care ii reprezint.... poate de asta nici stiker cu frt nu vrei sa iti pui pe masini, probabil ti-o fi rusine cu noi bine ca i-ai imbolnavit pe toti cu weedul.....
ps: daca e cazul sa ne zici cat trebuie sa platim pe transformarea imaginei de pe afis, pe care ai transformat-o tu in gri cu orange .... contribuitia ta la acest proiect... plus o luna de scandal si jigniri...
in momentul in care sunt 10 posturi de chat-chat si eu postez ceva important este interpretat tot ca ceva voalat si nu isi mai atinge scopul..... drept dovada eu zic ca vreau sa cautam un sponsor pt sonorizare, muzica si restul si vin glumite de destindere a atmosferei.....
deci in total :
9 premii 1
8 premii 2
8 premii 3
si ziceam la fete sa dam la toate fetele cate o sedinta de consolare
sigla o vreau in format vectorial cdr x3 sau ai ... poate fi trimisa pe euromarketro@gmail.com
bonurile valorice le fac eu voi sa imi spuneti ce anume vreti sa fie scris pe el... o sa punem serie si o sa fie in 2 exemplare unu la noi si unu la castigator, acestea vor avea si o serie pe ele stampila si sematura voastra si a noastra .... trebuie sa vedeti daca vor fi transmisibile sau nu.
v-am spus ca avem promisiuni si de la o firma de taxi sa dea niste premii
apropo de invitatul cu care am vorbit sa vina ...... va zic doar niste versuri care sper sa fie asa cantate...
Si in Iasi s`a strans o brigada
De obsedati de viteza si de debandada
Cand auzi motoarele, cand vezi si fetele
Care stau pe capota ai dat de FRT
Hai moshu elibereaza parcarea
Ca incep drifturile si poate`ti sifoneaza coaja aia
Nu`ti fa griji, pastreaza`ti pozitia
Ca dupa 2 gume arse vine si politia
Se vad de departe nori de fum la sol
Macar nu`i de la tigarile Pall Mall
E de la noi, tine minte si numele
Obsedatii de masini sunt membri FRT
Last edited by euromarket; 29 September 2009, 12:51.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment