Mii de scuze staff-ului logan club ,dar nu vreau k acest post sa devina o cearta intre mine(cel putzin)shi ...dupa cum spuneam mai sus "neastamparatzii" de la evenimentul de la Era.Cat despre tupeul SupraMKIII,(altceva nu e dacat tupeu ,sa faci tu spume cu SUPRA AIA A TA "BENGOASA",am shi io una a lui feciormiu,...appo s-ar putea sa trebuiasca sa-mi spui nene sau moshule,nush cine tre sa mai creasca)se vede dupa reactzia ta k nu ai o treaba cu viatza..nu te-a invitat nimeni pe pista "sa te faca" ci doar sa demonstrezi de ce eshti in stare,BRAVO SHI FELICITARI DAK E ASHA,dak nu inseamna k intr-adevar erai din cei de pe margine(te-ai simtzit cumva?...pakat).Cat despre My english vb cum vreau atat timp cat adminii imi permit asta!!!
P.S. : Apropo ,asha k sa dormi tu linishtit noaptea , am permis doar de vreun an...nu ma dau gorila deloc cand voi fi mare shi pilot de avion am sa te invit la o pista sa vedem care e mai tare, tu cu supra sau io cu migu'!?...)Sorry folks e ultimu' care il bag in seama vis-a-vis de ce s-a intamplat la era dar merita un raspuns.
MII DE SCUZE INK ODATA TUTUROR CELOR PE CARE I-AM DERANJAT IN VREUN FEL!!!
P.S. : Apropo ,asha k sa dormi tu linishtit noaptea , am permis doar de vreun an...nu ma dau gorila deloc cand voi fi mare shi pilot de avion am sa te invit la o pista sa vedem care e mai tare, tu cu supra sau io cu migu'!?...)Sorry folks e ultimu' care il bag in seama vis-a-vis de ce s-a intamplat la era dar merita un raspuns.
MII DE SCUZE INK ODATA TUTUROR CELOR PE CARE I-AM DERANJAT IN VREUN FEL!!!
Comment