de la caremil io miam montat pe masina mea 130 ron
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
care bursa ionut ca nu gasesc....
Am gasit cu 40 ron bucata pe forum dar astept raspunsuri!!!
Petroman tu ai fotografii cu fusta ta de la spoiler montata?sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
uite cuciosule(curiosule) sa nu zici ca nu m-am tinut de cuvant, am facut poze acum doar pentru tineMai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
Petroman daca stiam ca esti aici langa fratele tau.....coboram si ma uitam eu singur la tine la masina ....merci foarte mult!!!!!!!!!!!!!!!!!! E adevarat ca raman cam 4 cm intr-o parte si alta ?sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
-
dragi colegi, dupa cum v-am promis, diseara vin si eu cu voi la intalnire. As vrea sa rog un coleg care sta aproape de mine sa ma ia si pe mine sa ma indrume spre Carrefour pentru ca eu nu cunosc Iasiul deloc, e prima data cand vin. Eu stau pe strada Ciurchi nr 2, vis-a-vis de T19. multumescsigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
Stresu te iau eu daca nu are nimeni drumpe acolo .....ne intalnim in parcare la T17 la 17.45 ? bun asa ? + , - 10 minute ca vin cu Darius ficior-miu si tre sa stau dupa el!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
Comment