Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
stai fara griji dl. petroman...staia e la fel ca masina mai "expirata"...dar cel mai important e cine le utilizeaza......si nu mai vorbiti de viteza poate sunt dusmani printre noi si ......numai pieton pe vremea asta sa nu ajungi..:P/././/o zi buna va urezLast edited by 86cmm; 14 June 2010, 17:22.
Comment
-
Loganisti
Ma bucur ca am reusit sa ne mobilizam. Incercati sa fiti cati mai multi, o sa avem in curand 2 membri, am discutat cu ei azi si ar dori sa intre in randurile noastre. Au vazut materialele de ieri, needitate inca la ora 22.00 si au realizat comuniunea dintre noi. Cred ca va fi necesar sa facem asemenea actiuni mai des......Va doresc o saptamana maxima, cu drumuri cat mai ,,libere,,!
Comment
-
sunt putin offtopic, dar ma gandesc ca va intereseaza:
http://www.patrutuning.tv/tQgvuav2sip/Cum_functioneaza_aparatul_de_radar_nedetectabil.ht ml
inlocuiti cu 4..Last edited by me_catalin; 14 June 2010, 23:11.Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Comment
-
Originally posted by Vicu View PostAjutati-ma si pe mine. M-a lasat servo-directia in mers. Am inteles din diferite surse ca ar fi ori pompa de servo, ori alternatorul. Ce este pina la urma?
am un prieten a patit asa la octavia din mers normal.Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Comment
-
noul spate al C M C-uluisigpic
Comment
Comment