If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
multumesc, observ ca au fost pe vremuri, acum... cred ca am sa imi cumpar un aer conditionat portabil pentru camera, il bag in portbagaj, scot bancheta din spate, ...mmm, dar la ce il alimentez?
asa ceva am, dar nu e bun de nimic, ma si doua ventilatoare, tot nu este suficient.
Last edited by clariona; 26 August 2010, 22:19.
Reason: Automerged Doublepost
Schimba masina ... ia Logan cu A.C. :-) ...
P.S. : cumpara invertor de la 12 V la 220 v si ai de unde sa alimentezi (de la bricheta) A.C. portabil ... nu stiu daca rezista instalatia electrica ...
Gasit certificat de inmatriculare "IS-02-XGK", este un Fiat Punto (1994) 2+1 usi, culoarea albastru metal, adresa de pe cetificat : Al. cel Bun, Nr.11/D1 ... poate ajutam omu' ca sigur nu a mai venit prin zona Valea Lupului de cand am gasit actul respectiv !!! Multumesc frumos :-)
Salut ! Am si eu o mica problema : cei care au cumparat termometrul interior/exterior pt. masina unde au pus acea sonda in exterior, deoarece eu am montat-o pe plasticul de sub stergatoare si nu prea imi indica temperaturile cum trebuie ... multumesc :-)
Salutari tuturor loganistilor. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am cumparat o interfata de diagnoza Dacia-Renault ( DDT2000 )de pe forum si nu reusesc sa o fac sa functioneze nicicum. Daca exista vreun coleg din Iasi care foloseste o asemenea interfata pentru Logan, il rog sa ma contacteze fie pe forum, fie PM, pentru putin ajutor la instalarea ei. Va multumesc anticipat.
As dori si eu putin ajutor de la voi. Trebuie sa ajung la adresa: Stradela Moara de Vant nr.34A. Harta GPS-ului meu imi arata 2 strazi "Moara de vint" si nici o stradela. Va rog sa-mi dati niste coordonate GPS mai exacte pentru adresa de mai sus.
Ma poate ajuta / imprumuta careva dintre colegii de la Iasi cu o statie emisie/recetie + antena pt. masina timp de o singura zi (am un drum pana la bucuresti), adica plec duminica (24.10.2010) si revin luni (25.10.2010) in oras ... lasati p.m. sau pe id. de yahoo (acelasi nume ca si cel de aici) ... multumesc, si am nevoie si de ceva instructiuni de utilizare ... e pt. prima data cand folosesc o statie radio :-)
Ma poate ajuta cineva cu o adresa de email valabila de la Conex Iasi?
Str. Calea Chisinaului nr.32
700180 - IASI, Romania
Tel/Fax: 0232 233.723 & 0232 234.107
Conex vinde si la particulari sau doar pe firma? stii unde se poate gasi un catalog cu preturi?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment