uuuuuaiiiiiiii esti bu ma cipriane esti bun ramii la noi dar mai bine faceai si un desen ca sa inteleg si eu
Discutii Generale & Off Topic Loganclub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salutare tuturor!Ar fi cineva interesat de asa ceva http://www.loganclub.ro/forum/proiec...h2-t38728.html
Comment
-
Tinichigerie - Vopsitorie
Salutari tuturor si un an nou excelent!
Apelez la voi, loganisti din Iasi, pentru niste sfaturi.
Toamna asta am avut parte de un incident neplacut care s-a soldat cu infundarea capotei din fata ( pe mijoc, exact cam de unde se deschide carligul) plus o usoara "bombare".
As avea 2 posibilitati:
1. Achizitionarea unei capote noi + montare + vopsire
2. Incercarea de a o indrepta si apoi vopsirea.
Prima varianta cred ca ar fi mai scumpa, iar la a 2-a as avea nevoie de un mester bun care sa o indrepte fain-frumos.
Ce parere aveti? Ati mai trecut prin situatii asemanatoare? Cunoasteti vreun tinichigiu priceput care stie sa faca din tantar -> armasar?
Multumesc!
Respecte!
Comment
-
Ar mai fi a 3-a posibilitate.
Achizionarea unei capote SH in stare buna si vopsirea.
O capota fata am schimbat ei eu pe CASCO, a cazut ceva de pe bloc pe ea, la CAREMIL a ajuns devizul pt capota noua de uzina +vopsea 15 milioane, neplatind eu nu m-a interesat, ti-am zis doar ca sa-ti faci o parere.
Comment
-
-
Daca este cineva interesat de asa ceva : http://www.bestautovest.ro/log-cotiera-speed.html ... astept raspuns in p.m. eventual (am creat cont pe acea adresa) ... 50 lei/bc. (a fost 65 lei/bc.), iar daca ne adunam 4 persoane nu mai platim transportul
Comment
-
Salutari colegilor din Iasi!
Am si eu o intrebare pentru voi, cei care stiti: cum e cu statia radio cb la iesirea in Rep. Moldova? Am mai iesit de cateva ori, dar niciodata cu statia. Acolo nu am vazut masini cu statii, deci presupun ca n-am voie, dar daca o pun in masina, se iau de mine la vama, sau mai bine o las acasa?If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
salutare tuturor
cu o intrebare la voi colegilor
stie cineva prin iasi vreun "tablagiu" bun si ieftin ?
vreau sa-mi schimbe cupola la masina
am vrut sa-i pun eu trapa , si nu a iesit calculul de acasa cu cel de la piata
si acum am distrus cupola
am prins o eu cumva , cat de cat , sudura + chit ...
dar eu nefiind in tara , cat a stat masina nemiscata , m-a anuntat de acasa ca sa cojit chitul pe cupola .
cum urmeaza sa vin acasa , vreau sa schimb si cupola...
e putin de treaba , trebuie cineva care sa stie sa echilibreze sasiul , ca am scapat faiul in mana cuiva , si mi-a taiat si intaritura la cupola , si presupun ca trebuie schimbata si aia...
daca stiti pe cineva care face asemenea "lucrari" ...
va multumesc anticipat
salutari
@andrushk intreaba la vama , cel mai bine
eu am fost la moldoveni aproape de vama cu vb ul , si nu mi-a zis nimeni nimic
nici la bulgari nu s-a luat de mine
si am ditai catargul ml145
dar ca sa nu dai bani pe amenda degeaba in cazul in care nu e voie , cel mai bine intrebi la vamaLast edited by DieselLGN; 3 July 2012, 19:32.sigpicSa traiasca urile , si
Comment
Comment