Functia Speed La Radio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Functia Speed La Radio

Poate o sa para ciudat pentru unii faptul ca abia astazi am aflat ca la radio original de pe masina am functia speed.
    Aceasta functie creste nivelul sonorului in habitaclu pe masura ce creste viteza.
    ACEST THREAD l-am deschis strict pentru informare. Presupun ca sunt multi ca mine care au masina de mult timp si nu stiau de acest lucru.
    Daca se considera ca este inutil se poate sterge sau inchide.
    54
    da
    44.44%
    24
    nu
    55.56%
    30
    1.2 TSI

Stai sa iau si eu manualul radioului si sa vad daca are aceasta optiune.M-ai facut curios.

Comment

chiar nu stiam....am modelu de casetofon din 2005 ... chiar m-ai facut curios...o sa incerc ..prima data am crezut ca e la misto topicu ) .. dar m-au lamurit niste prieteni

Comment

era disponibila pe primele... la astea mai noi a ramas doar in manual.

sigpic

Comment

zi cum se activeaza...
          sigpic42.453.149

Comment

din cate stiu eu creste volumul cand creste turatia o sa ii fac o proba
            Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia oamenilor; dar nu sunt sigur in privinta universului.

Comment

se tine apasat pe butonul SRC mai mult de 5 secunde

Comment

da asa este se tine butonul SRC apasat si intri in submenu apoi dai la 5 functia speed. Credeti-ma ca am incercat azi si nivelul sunetului se ridica simtitor la cresterea turatiei. Succes
                PS : credeam ca sunt ultimul care aflu...
                1.2 TSI

Comment

Nici eu nu stiam ca e asa destept, o sa incerc minunea.

Comment

Stiam de cand am luat masina. Ca de curiozitate chiar am citit manualele... deh, bucuria primei masini
                    Nu stiu daca Blaupunkt-ul cu mp3 mai are aceasta optiune, dar nu prea ma intereseaza momentan.
                    GL-22-TOF

Comment

eu de exemplu nu am firu de semnal viteza tras pana la casetofon asa ca unii norocosi il au , unii nu.

sigpic

Comment

La mine nu merge am probat astazi si aseara.M-am uitat si in manualul primit de la dacia odata cu masina si nu am gasit aceasta functie. M-am bucurat degeaba , dar la cat de tare ascult casetofonul nu prea am nevoie de functia speed.

Comment

Am incercat si eu azi dimineata ca m-ati facut curios. Nu merge. Poate doar la modelel mai vechi.
                          House is in the house

Comment

la modele mai vechi merge. e firul verde din mufa iso, acelasi fir care merge mai departe si da semnalul de viteza bordului. iar volumul nu se regleaza in functie de turatie, e in functie de viteza. incercati, cei cu modele vechi de cd, sa vedeti ca la 50km/h, ori in tr4, ori in tr2, la fel de tare se regleaza volumul cd-ului.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Cum zicea si Seba doar la variantele mai vechi era aceasta functie, la cele cu cd normal. Si eu o aveam activata , citisem instructiunile din carte dupa ce am luat masina. Acuma am schimbat scula si cel din comert nu mai are aceasta functie. Sa stiti ca era o functie foarte buna .

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google