hai caci acuma au peticit tot orasul sau aproape tot
Gropile din Iasi
Collapse
X
-
-
pai ce oras e mai frumos ca iasul
:pym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
strada Aurel Vlaicu inca tipa de cate gropi are!!! o repara cineva anu` asta sau vin eu cu remorca de ciment?
ps: stie careva pe unde se va face spitalul de urgente, dancu sau pacurari? ca am auzit ca inca se discuta...1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
E bine daca ar repara strada aia spre Dancu si fara spital de urgente in zona. Gandeste-te cat timp i-ar lua unei ambulante sa ajunga pana in Dancu, daca de exemplu ar veni dinspre Pacurari. Eu stiam ca acolo unde se construieste intens se va face tocmai din motivul asta, pentru a prelua mai usor urgentele. Si daca tot suntem la capitolul "urgente"...eu chiar nu-i inteleg pe cei din conducerea anumitor ministere...de ce zic? Pai Spitalul de urgenta din Copou inca nu e gata si se chinuie de ceva timp sa-l finalizeze si ei se apuca de construit altul? Dar nu de aia a zis Mircea Badea ca ... traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul ...I don't drive fast...I fly low !!!
Comment
-
Pai spitatul de urgente vor sa il faca in dancu pentru ca e mai usor de racordat la utilitati (din auzite spun) si pentru ca in curand pe acolo va trece si o sosea de centura, ceea ce va facilita accesul ambulantelor.
dar cum ai spus si tu, sa faca strada aia si fara sa construiasca nimic in zona, numai sa o peticeasca, ca e groaznica!!!
poate sa o vopseasca si cu roz, numai sa nu mai fie gauri!1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Huzzy, se pare ca suntem salvati http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/...ii_153732.html
La numarul 8 apare si mult discutata strada, asa ca...D-ne ajuta.I don't drive fast...I fly low !!!
Comment
-
am citit si eu, insa stateam si ma gandeam ca ei zic ca vor face strada pana la iesirea din municipiu spre holboca... iesirea din municipiu (unde e placa cu iasi taiat) e la intrarea in dancu... ar fi super sa repare pana acolo, sa nu se opreasca iar la amadeo, sa faca ceva si cu linia aia de tramvai, poate sa scoata piatra cubica si sa bage asfalt... ;)
Doamne ajuta!1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
Comment