Gropile din Iasi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cele mai frumoase gropi nesemnalizate apropo :
    Mergi frumos la semaforul din podul de fier
    ATENTIE !
    1.Canalele sunt cratere.........Au asfaltat mijlocul intersectiei si canalele sunt bagate inauntru.
    2.Daca vii din deal si vrei sa te duci spre Tatarasi sau ciric...In curba dupa semafor....Soseaua este taiata...Cu o gaura imensa si care nu se observa decat de la 5m....Fiind nesemnalizata.....Am intrat in ea am zis ca acolo imi raman si roti si amortizoare...FMM lor de tampiti..Si nu aveam decat 50km/h......
    3.Copoul din ce in ce mai rau
    4.Sa nu mai vorbim de drumul de la Gara mare catre podul de piatra.
    5.7 noiembrie cu palasul lor.......
    6.Sa nu mai vorbim de cartiere...Ca e jale.

Degeaba au asfaltat prin bularga > calea chisinaului>tepro daca acolo stau tot timpul cu radarul...Sau asta e o strategie de marketing....Faci strada buna aplici 5000 amenzi mai pui plombe in oras......
    Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Nu vreau sa se supere pe mine iesenii dar au cele mai proaste drumuri din toata moldova . Sunt stresat de toate strazile pe care merg in Iasi . Gauri peste tot si culmea este ca de cand sunt in Iasi nimic nu se mai schimba in acest sens . Vai de masinile noastre.
      Cred ca astia de la Primaria Iasi au adormit si nu se mai pot trezi
      1.2 TSI

Comment

Scuze ca intreb inainte pe unde circulai? Depinde pe ce strazi circuli in iasi ... cine e iesean cu vechime cam stie care strazi sunt sau nu reparate si care se repara. Faptul ca se face zi de zi cate un sant pe o straduta sau pe un trotuar arata ca se "munceste". Frumoasa a fost campania "plombarea"!!! Sau acum 2-3 sapt sa fi circulat pe podul inspre Bucium... a fost singura data cand soferii de pe contra-sens mi-au acordat prioritate ... pe sensul meu era prea mare groapa ...

Comment

NU am inteles daca ma contrazici sau nu din ce ai scris mai devreme dar sa stii ca aici strazile sunt din ce in ce mai proaste.
          1.2 TSI

Comment

Originally posted by JmEk View Post
            Cele mai frumoase gropi nesemnalizate apropo :
            Mergi frumos la semaforul din podul de fier
            ATENTIE !
            ..........

Degeaba au asfaltat prin bularga > calea chisinaului>tepro daca acolo stau tot timpul cu radarul...Sau asta e o strategie de marketing....Faci strada buna aplici 5000 amenzi mai pui plombe in oras......
            Drumul calea chisinaului -tepro scuze ca spun dar era sub orice critica ... eu zic ca atata timp cat nu se va realiza o varianta a Iasu-lui sub nici o forma nu vom avea cat mai curand strazi in Iasi circulabile ... sau cel putin nu pentru mult timp. Pe de o parte chiar imi pare rau ca nu mai este zapada .... nu vedeam craterele din carosabil

Am circulat prin Roman de exemplu ... varianta, buna / rea macar tirurile nu circula prin oras si asa se pastreaza carosabilul pt cei "mici".

Comparativ cu ....?

Ultima fraza era pt Irinel ... scuze
            Last edited by lordwolf; 17 February 2009, 22:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by irinel View Post
              Nu vreau sa se supere pe mine iesenii dar au cele mai proaste drumuri din toata moldova . Sunt stresat de toate strazile pe care merg in Iasi . Gauri peste tot si culmea este ca de cand sunt in Iasi nimic nu se mai schimba in acest sens . Vai de masinile noastre.
              Cred ca astia de la Primaria Iasi au adormit si nu se mai pot trezi
              asa este Iriniel, dar domnu nostru Primar Nichita, pe care l-au votat toti pensionarii din Iasi sta prea mult la Bucuresti si linge talpile celor la putere in speranta ca poate va prinde si el un post de secretar in vreun minister si sa participe la emisiuni tv; asta e suportam consecintele cu totii si ne lasam furati in continuare de tot felul de taxe de drum. Si la noi in Iasi, ca de altfel in Romania, nu stiti cum se carpesc strazile? pai simplu...daca ar face strazile cu materialele care trebui ar iesi bine, dar asfaltul care il sparg este refolosit prin topire, si bineinteles ca cetateanul plateste produs nou dar primeste SH; se vede de altfel si podul din alexandru cum a iesit; a fost blocat traficul toata toamna si s-a circulat infernal si pentru ce...ca sa mergem tot ca pe marea neagra cu barca...in valuri.
              ar trebui pichetata primaria parerea mea...multe masini in coloana care sa faca turul primariei cu tot felul de mesaje...poate le deschide ochii ca mai sunt si soferi suparati care isi strica masinile si pentru care platesc rate, casco, rca, taxa de drum si alte tampenii...
              sictir domnu primar...ori furati la un loc cu toti ori nu va pasa...
              "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

restul oraselor din moldova Bacau ,Piatra Neamt...
                1.2 TSI

Comment

Daca imi aduc bine aminte fiecare oras are strazi bune si strazi mai putin bune ... depinde pe care apuci sa circuli.
                  Piatra e oras turistic datorita zonei. Din Piatra spre Bicaz se circula pe un singur fir atat la iesire cat si la intrare si parca gurile de canal erau cam adanci.
                  Sa circuli pe varianta de Bacau si ai sa vezi la ce ma refer.
                  Drumul inspre Tg Neamt parca e rupt in 2.
                  Drumul din Roman spre cimitir ... o fi ala drum bun?

Din Roman spre Piatra sunt zone unde e mai bine pe contrasens desi sunt cu cate o banda de circulatie pe fiecare sens.
                  Tg Frumos drumul de la piata pana sus la Politie de atatea tiruri ai deja valurit carosabilul.
                  Drum european la Strunga ... cred ca stii la ce ma refer, niste boalfe chiar inainte de ultima curba la coborare.

Iasul e prea aglomerat de masini si atata timp cat autocarele au dreptul sa circule pe Independentei, Tudor, Copou nu mai discutam de cat de "rupte" sunt strazile.
                  Atata timp cat suntem romani astea sunt drumurile. Circul zi de zi pe un drum in panta care la intrare are o bara de limitare a inaltimii maxime a masinilor care urca (implicit si a tonajului). Primaria a montat-o locuitorii care si-au construit case in zona au dat-o jos, dar nu s-au gandit ca acum toti, inclusiv ei coboara pe acelasi drum distrus.

Si nu comparam cat de mare e Roman-ul comparativ cu Iasul.

Comment

apropo de gropi .. ptr cei care circula pe varianta Sarmizegetusa aka splai bahlui Alexandru, atentie maaaare la gropi care sunt adevarate cratere si la capu de canal din dreptul pasarelei care a lasat multe masini fara scuturi sau baie ulei.
                    ... nu sthiu de ce aparati asa de mult Iasul cand e recunoscut prin strazile sale proaste si managementul la fel de bun.
                    nu se poate repara o groapa cand are apa sau daca ploua ... uite ca la iasi se practica.
                    de ce in alte partzi ... drumuri judetene, orase mai mici sau mai mari asfaltul rezista peste 1 an de zile si la noi nu rezista 6 luni [ cu exemplu drumul care duce spre piatza Cug visavi de calea ferata care deja s`a lasat pe multe portiuni si aparusera si capcane si care s`a reparat cu tot cu apa in gropi ]. exemplele pot sa continuie ... dar sa stiti ca nu v`om avea nimic de calitate in Iasi pana nu au sa vina altii in primarie, ai caror acoliti poate au firme cu un asfalt mai de calitate ca cel de pana acum ...
                    vruuum vruuummmm vruuuuuuummmmmmPOC!

Comment

De asta spun de varianta ... chiar daca se repara pe ploaie / nisoare, etc .... cat timp masinile mari trec pe strazile Iasului degeaba se face. Nu tin cu nimeni pt ca oricum nu fac nimic nici actualii nici viitorii ... Pai daca s-ar face de calitate nu ar mai avea treaba data viitoare asa ca se face de fffff buna calitate. Intrebarea e cine are asfalt de mai buna calitate ?

Comment

ce "mai la deal mai la vale" , iasiul are niste strazi super "sparte" nu vorbim de mici stradute de prin spatele blocurilor care sunt sub oricce critica( mai ales cele din cug) ci vorbim de strazile mari, ; nu cred ca avem o strada care sa fie macar 1 km fara nici o groapa...
                        sa nu mai vorbim de acele strazi unde au ramas liniile de tramvai chiar daca tramvaiul nu a mai trecut pe acolo de prin '97 (podu ros- capat cug)...jale mare
                        0.9 tce SL plus

Comment

pai si inseamna ca trebuie sa luam apararea primariei? tot primaria e de vina...ca nu ia o initiativa; daca erau destepti si faceau sosea de centura nu mai treceau masinile mari prin centru si pe canta...si daca erau si drumurile facute din material de calitate si nu din asfalt refolosit...deci sa fim seriosi...bine ca acum au inceput cei de iluminat sa monteze lampi solare in parcari si in spatele blocurilor...alti bani aruncati aiurea cand noi avem nevoie de parcari si drumuri reparate ca sa nu ajungem in situatia in care a ajuns Bucurestiul...nu mai este mult..in 2 ani va fi la fel ca in Bucuresti...daca nu se face nimic. deci initiativa trebuie sa vina de la Primarie! si e problema lor de unde fac rost de bani..ca platim destule taxe ... au fost si initiative din partea cetatenilor dar nu au fost luate in seama si daca va uitat pe site-ul primariei scrie ca puteti posta pareri; uite ca nu e asa..o sa vedeti numai pareri de bine; am incercat eu sa postez o doleanta dar nu mi-au aprobat-o; si am citit toate posturile si majoritatea sunt numai de lauda sau chestii minore...
                          suntem mintiti pe fata de niste nemernici; asta e...daca nu am avut incredere in Oprea, un om cu influenta si care stia sa atraga bani europeni , si daca iasi-ul e plin de pensionari fanii lui Nichita, singurii de altfel..nu avem ce face...

Comment

Originally posted by iooon_cug View Post
                            ce "mai la deal mai la vale" , iasiul are niste strazi super "sparte" nu vorbim de mici stradute de prin spatele blocurilor care sunt sub oricce critica( mai ales cele din cug) ci vorbim de strazile mari, ; nu cred ca avem o strada care sa fie macar 1 km fara nici o groapa...
                            sa nu mai vorbim de acele strazi unde au ramas liniile de tramvai chiar daca tramvaiul nu a mai trecut pe acolo de prin '97 (podu ros- capat cug)...jale mare
                            exact asta vreau sa spun si eu ... nu facem referire la cine stie ce stradute . Astazi am intrat pe dupa mitropolie pe strsadutile alea ce dau in Sf Andrei ... Urata senzatie .
                            CAND VRETI SA CEREM AUTORIZATIE DE PICHETARE A PRIMARIEI SA MA ANUNTATI MERG SI EU
                            1.2 TSI

Comment

Evitati b-dul Nicolaie Iorga ca e full de gropi care de care mai adinci. O perioada au fost acoperite cu pamint dar cum au dat ploiele s-a dus si pamintul ala si nu au mai facut nimic de atunci. Vad ca miine dimineata vor inchide si pasajul din galata, va fi jale cu circulatia miine dimineata pe podul nicolina.

Comment

atentie si la drumul dinspre pasarela care face spre gara cand treci pe langa mol si te duci pe sub pasarela au curatat si acolo gropile cu gandul de a le pregati de asfaltare..am luat una din plin nestiind asta... si am arcurile sport...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google