If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
la care spalatorie din iasi apelati ? spuneti preturile si modalitatea de spalare
incep eu....
o spal ori la rondu vechi ori in galata langa manastire "blue" sau ceva de genu
iar interiorul il fac eu ...nu am apelat la ei niciodata pt interior
si eu imi fac interiorul singur, pt ca am o manie la scamele de pe covor, nu tre sa fie nici una! o mai duc si la spalatorie pt interior, dar foarte rar, sau cand e frig... am aspirator auto care isi face f bine treaba, presurile le spal in casa cu dusul, e super.
in ce priveste exteriorul, am spalat in podu de piatra la K9 (cu spuma, e ok, nu mai stiu pretul), apoi vis-a-vis de plus spre moara de foc (acolo merge repede, spala bine si repede baietii, iar nu mai stiu pretul, parca 260 int+exter+ceara lichida) insa cea mai buna impresie mi-a lasat-o o spalatorie din galata, fata in fata sa zic asa cu spitalul de recuperare (pe colt, prima dinspre galata, ca sunt 2 una langa alta), unde e int+exter 190 de mii. am facut intr-o seara doar exterior si ceara cu 170. mi-a dat o ceara de nu imi venea sa cred; a doua zi a plouat si toata apa statea gramajoare pe masina, niciodata nu a mai stat asa, chiar daca era ceruita. si nici nu am stat langa omul care mi-a spalat-o. numai ca e cam aglomerat acolo....
totdeauna cu spuma activa... ;)
1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Da, spalatoria de care vorbesti tu se numeste RedHAT sau ceva de genu. Acolo o spal si eu tot timpul, chiar daca tre sa astept un pic mai mult. fac treaba foarte buna, si mi-a placut de la inceput si faptul ca sunt foarte atenti la detalii. Nu au trantit pur si simplu o spalatorie: de la atentia acordata baii, a barului si pana la gresia sau ce o fi ea din curte, pana si gardul e facut cu bun gust. Asta da afacere care sa dureze. Lumea e multumita acolo. Si in plus, dupa ce e stearsa toata, o da si cu un pistol de aer pentru a scoate apa din incheieturile masinii
Azi am fost sa imi spal masina. Cu toate ca tocmai a nins si e destul de ud pe jos, da nu am mai suportat ca avea destul glod, praf intarit pe ea. Si era un prilej bun ca nu era rand deloc am si ceruit-o. dar nu stiu exact cum au facut ei, sau cum se face mai exact. ca nu m-au lasat inauntru, am fost in bar si m-am uitat pe camerele video. Am observat ca au dat cu nustiu ce solutie, cu puf puf...eu credeam ca e un fel de crema ceva, ca e un fel de lustruire. Si dupa aia mi s-a parut ca a dat cu jetul de apa. asa se face ?
salut baieti...de la constanta deranjez.....eu imi spal masina la un prieten la curte, ce-a mai rentabila afacere mai bine ii dau lui o bere....si iese vis masina spalata, stearsa, aspirata,curata cum trebuie.....stiti voi ,cu mana ta ti-o faci cel mai bine.....salutare la iasi si spor la spalat baieti.....
Am inteles de la un amic, care nu stie exact despre ce spalatorie este vorba ca ar exista una prin Iasi, unde, cu 40 de mii ai 8 minute in care iti poti spala masina. Ca daca e asa, cu 80 de mii e joaca, si e si ieftin.
Dupa 1 an de zile am ajuns la concluzia ca nu exista spalatorie in Iasi care sa ma multumeasca.De curand am incercat la Red Hall de langa Recuperare, nu m-a impresionat cu nimic, daca nu cunosti pe cineva sau daca nu lesi un bacsic serios nu fac treaba buna (asa e peste tot).
Eu spal masina la Rond Vechi, deoarece am impresia ca se folosesc niste produse destul de bune si faptul ca la 5 spalari ai o spalare gratis.
Am ajuns la aceasta concluzie prin comparatie cu alte spalatorii.Poate un mic secret ar fi sa incerci sa speli pe cat posibil la aceiasi persoana si sa incerci sa te imprietenesti cu respectivul.
Produsele care se folosesc in spalatorii sunt profesionale, in cantitati mari si nu se gasesc in magazine.
Eu imi spal masina la RED Hall (vis a vis de spitalul de recuperare). Baietii de acolo fac treba buna, solutiile de spalat mi se par mai bune decat in alte locuri. Ai unde sa stai sa bei o cafeluta cat iti spala masina si cred ca lucrul asta conteaza. Si nu in ultimul rand NU STAI MULT LA COADA (disper cand trebuie sa astept) acolo sunt 8 boxe si am auzit ca vor sa mai faca cateva .
Intradevar mai sunt si alte locuri unde daca prinzi omul potrivit iti face treaba excelenta.
Si eu is curios unde iti speli masina singur cu 40 mii daca auziti ceva vreau si eu un PM sau la intalniri sa imi spuneti :*
Multumesc anticipat
Nu mai posta consecutiv foloseste butonul EDIT cu in credere. vali007.
spalatorie buna interior si exterior 26 lei la bazar la LOONA.......super de treaba baietii isi dau interesul........bine...dupa un bacsis destul ......care il dai inainte.Aici e tot secretul indiferent de spalatorie.baccsisul se da inainte ...si apoi vezi cum isi da interesul ...te tine minte si a 2 a oara tot el iti face masina..stiind ca ii dai $ frumosi....
Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment