Cu cei de la Redhal vorbisem in primavara si au zis ca ei nu se complica cu asa ceva pentru ca au clientii lor si au rulaj. Poate cand vor duce lipsa de clienti vor face si ei promotii sau vor da reduceri la grupuri mari de masini.
Spalare Organizata Logan Club Iasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
eu spal la ei de cand au aparut (mi-e si prieten unul dintre cei care o au), si sunt f multumit. va recomand sa va spalati fetele la portiere cu abur (5 lei/portiera), iese tzipla.. am asistat si la un spalat motor, tot cu abur, si e fain ca nu baga apa (la cei cu benzinare ma refer) si la fel a iesit f bine, numai ca e 25 din cate imi aduc aminte. astept sa treaca iarna si o sa o spal si eu pt prima oara sub capota. chiar azi am fost si am dat jos gheata la ei.. deci v-o recomand cu incredere!
Comment
-
Salutare 2011
Luna asta merg si eu la spalatorieym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
salut ! am spalat masina la ei ,23 lei interior ,exterior plus ceara ,,,,2 oameni se ocupa de ea,amabili baietii,dar se grabesc,,,cind o scoti din hala vezi minusurile,,,la mine nici macar gainatzul porumbeilor nu au reusit sa il curetze,interiorul a lasat de dorit,,,nu au suflat cu aer comprimat etc,,,red hall,,,,cei mai buni ,,,dar si mai scumpi....daca nu sunteti pretentiosi,,,spalati aici masina la spark,,,au hala numai pt 2 masini,,,nu stiu daca am sa mai trec pe la ei...
Comment
-
Daca iti permiti sa speli masina numai la "red hall" - bravo tie, dar daca le mai faci cateva observatii la cei care nu-ti curata masina cum trebuie, nu cred ca vei pati ceva (omul din greseli invata) ... eu spal masina de cand am cumparat-o intr-un singur loc si sunt recunoscut pentru masina pe care o am si de care am grija ... cand cineva nu o spala cum trebuie, data urmatoare nu il mai las sa o curete ... succesuri :-)
Comment
-
In momentul in care au terminat masina si ai vazut imperfectiuni le spui si se rezolva. Eu unul am fost multumit, sambata am sa merg din nou. Maine astept si parerea celorlalti care au mai spalat la SPARK.
Cei de la spalatorie vor primii toate "reprosurile" voastre prin intermediul meu, daca voi nu vreti sa le spuneti in momentul cand spalati masina.
Comment
Comment