If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu stiu daca s-a mai scris dar vreau sa aud si eu alte pareri, decat cele ale autoritatilor referitor la eficienta gumelor de iarna.
Eu conduc de 10 ani si nu am avut niciodata cauciucuri de iarna, nici macar mixte. M-am mai interesat si am auzit ca sunt eficiente. Oare? si daca noi ne echipam masinile cu cauciucuri, lanturi, lopata, material antiderapant; si autoritatile dorm sau ies cu plugurile dupa 2 zile dupa ce a nins, pentru ce mai platim atatea taxe?
se simnte diferenta pe zapada automat,dar se toaca mult mai repede pe asfalt,pentru ca sunt mult mai moi decat cele de vara,iar daca vorbim de HOTII din romania,care ne ia atatea taxe pentru nimic,drumuri nu avem ,salari nu avem etc,sa nu te astepti ca poti sa urci unde e zapada de 4 palme ,pe o panta in urcare,mai ales daca e masina incarcata..
Ce ne facem, fratilor? S-a pus "astia" pe noi si ne obliga de la iarna sa avem cauciucuri de iarna! Daca stie cineva la ce preturi se pot achizitiona si de unde ( in Iasi ), a-si fi recunoscator sa aflu despre jante noi/sh. 185/65/15 si cauciucuri de iarna noi/sh. . Exclus all sezon. Va multumesc.! paul.nastasa@yahoo.com
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment