If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
doresc sa-mi cumpar covorase pentru logan din acelea care au marginea ridicata si cu prelungire pe partea stanga pentru piciorul stang. am auzit ca sunt unele care incomodeaza la pedale.
daca ati cumparat sa-mi spuneti de unde si daca sunteti multumiti de ele.
eu iti recomand din cauciuc si cele originale de la Dacia, pretul e cam mare dar sunt rezistente si nu sunt incomode!
daca targul nostru e departe pentru tine, fa o comanda pe net.
am eu din vitan speciale pentru logan... vin ca turnate si in fata si in spate. Merita banii din plin. Se potrivesc la fix si sunt un fel de tavite inalte de 3-4 cm. Sunt atat de bine facut ca nici nu ti-ai da seama ca sunt covorase in masina daca nu ai vedea cauciucul. Am dat pe ele 100 de lei acum 2 ani... banuiesc ca se pot comanda si online...
Scrie pe ele LOGAN cu alb pe fond albastru parca... asta ca sa le recunosti.
... am avut un set din vitan! s-au deformat, numai statea la locul lor si cel din stanga fata s-a spart !
am luat unele anu trecut din cora si sunt ok, am dat 85 lei ! dar nu se compara cu alea din vitan
nea danik, mergi la bazar la noi si gasesti. de acolo am luat si eu de astea de care zici, cu 60 de lei si sunt multumit de ele. Alea care le-am luat erau de conex iasi
eu am de origine de la mama dacia si sunt din cauciuc natural 100% si nu intra sub pedalier. Alea de bazar sunt din plastic dar sunt si la jumate de pret. Bafta la cumparaturi
va multumesc pentru sfaturi. am luat din bazar la pretul de 65 de lei gen tavita, are 5 piese si la covorasul de la sofer are prelungirea aia pentru piciorul stang + 2 butonasi ca sa se fixeze in mocheta.
covorasele le-am luat de la toneta numarul 1 conform hartii bazar.
atasez si o fotografie cu ... sa zic asa eticheta produsului.
deocamdata sunt multumit de ele.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment