salut...va intreb poate stiti mai bine...vreau sa mi iau niste stergatoare bune aero pt golanu meu...si la ce dimensiune ca sa nu mai ramana triunghi de pe centru ...unde gasesc si la ce pret ? ms fain ...
Stergatoare Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
alea asemanator is chinezarii ... aerotwin wannabe pe care le iei ca arata ca boshcurile . Mai bine iei din real cu 30 lei si gata.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
mie imi convine sa dau 25 lei ( asa am dat pe ele ) pentru 1-1,5 ani am de alea ieftine, nu valeo bosh sau mai stiu eu ce, de un an si inca tin" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
-
cineva mi-a zis ca cele de la champion is cele mai bune si ca nu a avut probleme dar cand m-am uitat la pret era 65 de lei una...asa ca am zis ca mai bune is alea de la megadrive mai ales daca sunteti multumiti de ele.Răbdarea te vesteşte şi prudenţa te păzeşte.
Comment
-
cu cit sunt mai scumpe cu atit sunt o prada mai usoara pt.hoti...am un coleg care a luat aero,,,etc,,,,si cind s a trezit dimineata intr o zi ,avea 2 jafuri normale si uzate la maxim...hotul a avut si rabdare si bun sint,,,,macar s a chinuit sa puna altele in lok,,,,sa vezi ce fata avea colegul cind a dat sa stearga parbrizul,,,,scirtz,,,,si urme,era sa lesine...eu cumpar normale,,,de la reprezentanta...nu sunt asa scumpe....maxim 40 lei,,,si ma tin un an cel putin,,,tu faci cum vrei
Comment
-
Originally posted by saturnia2001 View Postcu cit sunt mai scumpe cu atit sunt o prada mai usoara pt.hoti...am un coleg care a luat aero,,,etc,,,,si cind s a trezit dimineata intr o zi ,avea 2 jafuri normale si uzate la maxim...hotul a avut si rabdare si bun sint,,,,macar s a chinuit sa puna altele in lok,,,,sa vezi ce fata avea colegul cind a dat sa stearga parbrizul,,,,scirtz,,,,si urme,era sa lesine...eu cumpar normale,,,de la reprezentanta...nu sunt asa scumpe....maxim 40 lei,,,si ma tin un an cel putin,,,tu faci cum vrei
Comment
Comment