Ajutor Ptr Folie Auto In Iasi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am lucrat ceva vreme la o firma care se ocupa si cu folieri anti-efractie la termopane.Am vazut si pipait aceasta folie si nu cred ca se muleaza pe geamurile curbe,fiindca este foarte dura.Daca intre timp a aparut altceva,as dori sa stiu si eu.

referitor la folia pusa pe faruri si proiectoare cred ca are rolul de a tine toate cioburile la un loc si de a impiedica intrarea apei in far si stricarea oglinzii..
    Last edited by putyn; 11 October 2008, 12:12.

Comment

Oricum nu e asa de curbat "ondulat" parbrizul de la Logan. Cine o monteaza sa stie ce face. Dar cred ca la fel de bine se preteaza si o folie obinuita. Legat de pietricele. Am si eu un punct de la o pietricica. Deocamdata nu s-a marit. Legat de acel ford... Depinde de cum a fost montat parbrizul.... Cel mai sigur orice crapatura sau orice geam se fisureaza doar datorita trepidatiilor. Am experienta in a duce masina in service si zic ca daca e sa se intample.... Poti sa pui 3 straturi de folie.

Apropo cat costa o foliere pt un Logan. Si costa mai mult o folie mata? Am vazut ceva masini si arata bine.

Comment

Cu circa un an jumatate in urma eu am platit 450 ron si am facut folierea undeva intr-o curte in spatele Mitropoliei. Se face treaba de calitate dar nu prea ai acces sa vezi cind se demonteaza-monteaza panourile de la portiere.

Comment

Ma intereseaza doar exteriorul sa fie foliat. Nu si interiorul. E necesar sa desfaca panourile portierelor pt asta?

Comment

Folia in majoritatea cazurilor se pune pe interior fiindca se zgarie sau se matuieste foarte usor,nu stiu cum se comporta la parbriz.

acu' eu nu stiu ce tip de folie vrei sa folosesti

Comment

Daca este adresat raspunsul la intrebarea mea. Ideea e ca as vrea sa foliez masina (pe exterior) albastru mat, am vazut ceva si chiar arata fain. Luand in considerare ca este o culoare pretentioasa si vopseaua de Logan nu e chiar cea mai buna.

Comment

Scuze!! Am crezut ca vrei sa foliezi parbrizul la exterior. Aici era nedumerirea mea

Comment

Nu. Dar totusi daca cineva are o idee de un pret aprox pentru o foliere ar fi de ajutor. Ms.

Comment

O Descriere a tipului de folie, dorita de Hellbera. Folie antiefractie

Folie antiefractieFoliile antiefractie de mare

rezistenta protejeaza impotriva
                    celor mai uzuale forme de atac:
                    pietre,rangi,sticle,explozibil.
                    Chiar si dupa spargere geamul ramane impenetrabil.
                    Ideal pentru sedii de firma, banci, case de amanet, exchange etc.

Daca te intereseaza si site-ul eventual si firma da un pm.

Totusi fratilor nu ati facut nimeni nici o foliere la logan? Un pret.

Comment

Nu stiu sa-ti zic o firma dar sunt foarte multe taxiuri care au scris in partea din spate :folieri la nr. De tel.........

daca voi vedea un nr. Am sa-ti zic.

Comment

Eu mi-am foliat masina (capota, cupola, portbagaj, embleme si cromul din fata) cu negru mat, pentru capota, cupola si porbagaj am dat 180 LEI cu folia lor. Problema e sa nu fie masina busita anterior si revopsita k ar putea sa iti sara vopseaua la aplicarea foliei daca nu a fost tinuta destul la cuptor.
                        Daca doresti sa iti foliezi suna-i pe cei de la Sdesign, fac treaba buna. Dale un telefon si intreaba cat te costa la nr.: 0741760557 -> Sorin.
                        sigpic

Comment

Si daca totusi a fost vopsita in caz de foliere si sare vopseaua cui ma adresez?

Comment

Celui care ti-a vopsit masina ii ceri socoteala. Cel care iti aplica folia nu are nici o vina.
                            sigpic
                            Play ManagerLeague

Comment

Originally posted by lordwolf View Post
                              Si daca totusi a fost vopsita in caz de foliere si sare vopseaua cui ma adresez?
                              riscul cojirii este al tau,daca ai locuri unde masina a fost revopsita ai toate sansele sa o patesti.

Comment

Pai as fi vrut sa foliez toata masina, dar aripi spate cupola si portbagaj revopsite + o portiera aum urmeaza alta. Si toate la mult iubitul Caremil. Sa fie oare probleme?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google