Propun un subiect poate nu pentru toti interesant, dar astept parerile voastre in legatura cu relatia CAREMIL (unicul din pacate pe Iasi) si firmele de asigurari CASCO si RCA cu care se inteleg mai bine sau nu. Am propus aceasta tema pt ca am avut o problema cu firma de asigurari in sensul ca nu au acoperit toata suma de pe factura emisa de CAREMIL in ideea unei asigurari FULL CASCO. Masina desi este luata in leasing si nu ai drepturi, tot "utilizatorul" este pus pe drumuri si ii sunt incercati nervii. Binenteles ca pentru a ridica masina a trebuit sa platesc eu o mica diferenta. In cazul meu suma este mica insa nu cred ca este asa in general.
Firme De CASCO Si RCA
Collapse
X
-
Eu am asigurare FULL CASCO la Generali asigurari si sunt foarte multumit, in sensul k am fost la ei pentru ca am gasit masina zgariata in parcare, am fost la politie pentru autorizatia de reparatie dupa care la ei si au facut cateva poze, si m-au lasat sa imi aleg service-ul unde sa imi fac reparatiile.
Mi s-au parut super de treaba pt ca nu au pus multe intrebari, si mi-au acoperit integral reparatiile
Intradevar este mai scump la Generali ca la alte asigurari, dar nu am dureri de cap, stau relaxatsigpic
-
Firma de leasing este Impuls leasing iar CASCO Astra si RCA Omniasig. Masina a fost in service pt vopsirea si indreptarea a 4 piese de caroserie rezolvate de service la rugamintea mea (nimic altceva) mai repede. De joi a stat in fata la CAREMIL, luni lasata in service. Du-te la firma de Asigurari dupa aprobarea facturii. Intr-un final am reusit sa primesc aprobarea insa nu pentru toata suma. Mai stai romane si la CAREMIL sa vezi poate nu dai bani din buzunar tu, cu FULL CASCO si masina proprie ca sa poti eventual si circula cu ea. Dar minunea nu s-a intamplat si am dat o diferenta pt ca ce sustinea CAREMIL-UL nu "batea" cu timpii si gramajul celor de la asigurari. In cate zile m-am plimbat CAREMIL - ASIGURARI am vazut multe, am auzit multe, dar ma bucur ca exista si clienti fericiti. Deocamdata CAREMIL este ok, sper si pe viitor. Am pus acest topic pentru cei care poate inainte de a cumpara un Logan mai afla ceva noutati si de bine si de rau.Last edited by vali007; 8 November 2008, 23:42.
Comment
-
Fratilor am o surpriza deosebit de NEPLACUTA sa aud k o asigurare RCA la Omniasig (tot acolo am shi casco , k cica e obligatoriu...???) m-ar ajunge la vreo 8 milioane vechi...???... dumnezeule am logan nu SLK 2009...am intzeles k e ub abuz ceva din parte lor!?Dak shtiti ceva despre atsa pls contactatzi-ma!oriundeSau lasatzi mess ceva aici sau la id adytzu76(@yahoo.com ... -mailu').
Ma rup ashtia frate is nebuni cu totu;!!!
Comment
Comment