Tombola Tuning Iasi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tombola Tuning Iasi

Asa cum au mai facut si alti colegi din tara, ma gandesc ca ar fi o idee buna sa facem si noi ceva asemanator.

care este ideea?pai mai toata lumea isi doreste sa aiba o masina cat mai aranjata si cat mai frumoasa, de aceea vom organiza o mica tombola.

EXemplu:

-numaram membrii care s-au inscris la tombola (exemplu 10 membrii)
    -facem atatea biletele cati membrii sunt (exemplu daca sunt 10 membrii , facem 10 biletele cu numere de la 1 pana la 10)
    -acesti membrii participanti la tombola stabilesc suma de bani care va fi bagata in tombola la o anumita perioada de timp (exemplu 50 ron)
    -se stabileste intervalul dintre tombole ,extragerea (exemplu o data pe luna)
    -la fiecare tombola toti membrii dau suma de bani care a fost stabilita la inceput
    -fiecare membru la inceputul tombolei extrage un biletel , pe care va fi notat un numar care va reprezenta pozitia sa (exemplu : daca ai tras biletul cu numarul 5, vei lua banii la a 5-a tombola)

Astfel toti membrii participanti vor primii aceeasi suma in ordinea stabilita la inceput

Conditii:
    * banii trebuie cheltuiti doar pe piese si accesorii pt masina
    *daca unui membru i-a venit randul pt a primii bani pe la inceputul tombolei, el trebuie sa contribuie cu bani(aceeasi suma ca si restul membrilor) pana la sfarsitul tombolei

asteptam pareri si participanti
    0.9 tce SL plus

Nu vreau sa fiu rautacios dar ideea cu chestia asta pentru cei din Iasi a avut-o CMC acum o saptamana. Eu unul as fi de accord cu asa ceva. Asteptam voluntari.
    sigpic
    Play ManagerLeague

Comment

Nu esti rautacios...Dar eu ideea asta am furato de la alti baieti din tara...Nu de la cmc..Din pacate
      0.9 tce SL plus

Comment

Concentrati-va pe ce e important.... Si benefic
        ideea suna bine poate putin ciudat exprimat... Tombola presupune odata si gata, ceea ce ziceti voi mai este numit in popor "casuta" la modul ca un numar de oameni depun lunar o suma de x lei timp de cati oameni sunt, iar in fiecare luna unul din ei ia toti banutii. Oridinea in care se fac retragerile este stabilita printr-o "tombola" prima data. Pentru beneficiul tuturor eu unul recomand un contract colectiv de ajutor reciproc care sa prevada toate aceste chestiuni si care sa protejeze pe ultimul care are de luat... Ca sa ia si el $ nu ..., traim in romania, iar banii au schimbat pe multi asa ca preventia si protectia nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni.

cred ca m-as baga si eu. Ar fi bine sa se stranga macar vreo 700-1000 lei pe luna ca sa se simta ceva, cu 500 lei nu prea vad ce ai putea face.

si sa vedem cum o sa ii linistim pe cei care vor/vom fi in coada listei
        IS 10 LNC Facebook

Comment

Braga conteaza a cui e ideea?Se premiaza? Ionut e organizatorul e normal ca de la el sa vina initiativele.Eu unul sunt de acord si subscriu la ce a scris Euromarket.

Comment

Sa stii ca pentru unii conteaza. Se stie de ce. Sau macar unii stiu de ce.
            sigpic
            Play ManagerLeague

Comment

In clubul nostru ideea e sa fim toti sus si cu un pas in fata nu sa fie unul mai breaz ca altul......Aici toti ar trebuii sa fim egali si sa nu fim rautaciosi....

cat despre suma lunara eu propun una dintre -> 50lei /60lei /70lei

si despre chestia spus de ion mai sus, "fuga cu banii" , e o idee buna sa ne gandim la un plan de rezerva. Desi sper ca nu vor fi cazuri de acest gen
              0.9 tce SL plus

Comment

Interesanta idee, .........Nu primiti si de la alte cluburi? Se pot trimite banii prin posta , prin viramente bancare ,sunt multe variante ,de trimis si de primit, poate puteti dezvolta ideea , eventual faceti cunoscut la nivel de romania ,automat daca s-ar alia mai multi ar fi un fond de tuning destul de generos.......... Toate bune.
                http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Da..Asa este...Dar cu cat sunt mai multi cu atat creste timpul de asteptare pt cei din coada...Deci eu cred ca undeva intre 10 si 15 persoane ar fi ideal ...Sub 10 persoane sunt prea putini bani iar peste 15 trebuie sa astepti prea mult....
                  0.9 tce SL plus

Comment

Daca aveti nevoie de casier, imi ofer serviciile.
                    sigpic

207 noir obsidien

Comment

Originally posted by sorinj View Post
                      Daca aveti nevoie de casier, imi ofer serviciile.
                      Pentru tine imi cumpar AvP...Caci bati la ochi

Buna idee ..Initiativa a fost verbala si in scris acum....Acum sa vedem cu cine facem treaba asta...

Comment

Si daca cei care au luat in primele luni se razgandesc si nu mai vor sa dea si ptr ceilalti?
                        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Tocmai de aceea euromarket a recomandat sa se faca un contract colectiv de ajutor reciproc. (vezi postul #4).

Comment

Deci pana la urma ce se decide? Ca nu a mai zis nimic despre asta.
                            sigpic
                            Play ManagerLeague

Comment

wow!chiar suna foarte bine ideea!si ar trebuie aplicata cat mai repede..deci ne bagam?putem face si grupuri de cate 10-15 persoane daca vrem sa fim mai multi nu?
                              suma intre 50-100,vedem cum stabilim!
                              God is my copilot

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google