If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A Treia Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei - IASI 15 Martie 2009
Galatiul a ajuns in Garnizoana in efectiv complet...intalnire super si masini ca la balamuc...
Dupa intalnire si masa am vizitat cateva locuri din Iasi si pe urma am decolat
pe drum...am avut placerea sa ma intalnesc cu cativa loganisti din GL pe drum......
cine a plecat din iasi via vaslui > Barlad>Galati si mi-a dat blitz-uri pe o portiune de drum mai proasta sa imi spuna
E asa bine cand iti vezi colegii pe drum
Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
In parcarea de la ERA am ajunspe la 14.30 si l-am sunat pe Lucian, dar se pare ca era cam tarziu deja...
De vina a fost un "mic" crater luat in plin cu 70 km/h vineri seara pe drumul spre Piatra Neamt. A urmat duminica dimineata un drum pe la service pentru verificari, etc, dar se pare ca n-a patit nimic masina deocamdata. Doar ca m-a intarziat si n-am reusit sa mai ajung la timp .
PS Eu am fost prin Vaslui - Barlad, dar n-am dat flash-uri. Si Lucian tot pe acelasi traseu a fost... Dar se simte diferenta intre 1.4 si 1.6 remapat . Dupa Tecuci m-a depasit si Dan Honda. Pe altcineva nu cred ca am mai vazut.
Noi eram inauntru la ERA, la galerii, au fost expuse acolo 5 masini din club tunate. am stat la caldurica.
Masinile noastre (cate mai ramasesera la 14.30) erau pe locurile albastre pt persoanele cu handicap. Cred ca erau mai in spate si ne le-am remarcat. Eu unul am plecat de acolo la 16.00 dar mai ramasesera vreo 10 masini Logan Club inca acolo dupa ce am plecat .
Dane...poze s-au facut cu duiumul...eu m-am limitat la masinile expuse inauntru...oricum la intoarcere (eu,Mircea si Lucian) la intrare in Tecuci ne-a aparut in fata semnul spre Focsani...si vorbind prin statie, Mircea cu mintea lui sclipitoare a venit cu propunerea sa dam o fuga pe la tine...gata cu off topicul...bag si eu cateva poze...
PS Eu am fost prin Vaslui - Barlad, dar n-am dat flash-uri. Si Lucian tot pe acelasi traseu a fost... Dar se simte diferenta intre 1.4 si 1.6 remapat . Dupa Tecuci m-a depasit si Dan Honda. Pe altcineva nu cred ca am mai vazut.[/QUOTE]
Si Botosaniul a ajuns cu bine acasa.
Multumim LoganClub Iasi pentru gazduire si pentru organizarea unui asemena eveniment. A fost super!
Cateva poze si de la mine:
a iesit bine ma bucur ca lumea a fost multumita....vremea de afara nu prea a tinut cu noi dar ne-am "adaptat" ....chestia care nu mi-a placut a fost ca nu am avut timp sa va cunost ....nici bine nu m-am dezmeticit...si cand ma uit stanga dreapta oaspetii plecasera ... imi pare rau caci chiar imi doream sa cunosc multe persoane..nu vprea vreau sa enumar ca nu cumva sa fiu inteles gresit ...
danielliviu noi am fost acolo pana pe la 22....trebuia sa intrii inauntru si ne gaseai..iar cam 10 masini erau parcate chiar langa intrarea in carrefour... imi pare rau ca nu ne-am intalnit...tu esti una dintre persoanele cu care vroiam sa ma cunosc...sa imi mai dai ceva sfaturi despre lumina de la climatizare...sa ma uit la climatizarea ta ...eee dar asta e de acum data viitoare....
aaa si inca ceva ce imi pare rau ca nu am facut e..o poza de grup.... ...trebuia sa facem asa ceva ...
Scop
Prin acest eveniment dorim promovarea Logan Club si largirea comunitatii locale.
Obiective
- intrunirea unui numar de peste 20 de autotursime Logan din orasele Moldovei
- intrunirea unui numar de peste 30 de autotursime Logan din Iasi
- expunrerea a 5 Loganuri dintre care 4 modificate in galeriile comerciale Carrefour
- organizarea unei coloane de minim 30 de Loganuri pe ruta Palatul Culturii - Era Park
- mediatizarea evenimentului in presa scrisa, tv si pe internet pe siteurile de pofil
Concluzii
La primul eveniment organizat de Logan Club Iasi, a IIIa intalnire regionala Moldova desfasurat prin amabilitatea si sprijinul Era Shopping Park au participat un numar de peste 60 de autoturisme din 7 orase: Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Roman, Vaslui si simpatizanti ai acestora, avand o medie de varsta a participantilor cuprinsa intre 20 si 50 de ani, evenimentul bucurandu-se pe peste 500 de vizitatori din care cca. 70 % interesati de detalii suplimentare specifice masinilor expuse in scopul imbunatatirii autoturismelor personale.
Programul evenimentul a fost urmatorul:
- orele 08.40 introducerea a 5 autoturisme in Galeriile Carrefour - Era Shopping Park
- orele 10.10 impartirea de stegulete personalizate membrilor sositi
- orele 10.30 organizarea coloanei si a traseului ce urma a fi realizat
- orele 10.50 deplasarea a primelor 37 de autoturisme intrunite pe esplanada Palatului Culturii spre locul de desfasurare a evenimentului - Era Shopping Park
- orele 11.25 sosirea si pozitionarea autoturismelor pe locurile rezervate pentru acest eveniment
- orele 11.45 sosirea participantilor din celelalte judete
- orele 11.50 fotografierea si filmarea autoturismelor prezente
- orele 11.50 impartirea de stegulete personalizate membrilor sositi din celalalte orase
- orele 12.00 vizitarea standului Logan CLub din galeriile comerciale
- orele 12.30-13.40 servirea pranzului in Food Court Era si socializare intre participanti
- orele 13.40-14.00 intervievarea organizatorilor de intalniri din fiecare oras participant
- orele 14.00-21.30 socializare intre participantii ramasi
- orele 21.30 - incheierea evenimentului
Sponsori
- Membrii Logan Club Iasi prin fondurile adunate
- Era Shopping Park prin punerea la dispozitie a spatiului de desfasurare
De mentionat
- Primaria Municipiului Iasi nu a comunicat in timp util autorizarea desfasurarii evenimentului pe esplanada Palatului Culturii Iasi;
- Exceptand televiziunea locala Tele M, nici un reprezentat media invitat nu a binevoit a raspunde invitatiei noastre de participare si de sprijinire in promovarea comunitatii Logan Club si a acestui eveniment, motiv pentru care le "multumim" pentru prezenta;
Multumiri
- administratiei Era Shopping Park pentru sprijinul acordat prin promovarea, punerea la dispozitie a parcarii pentru desfasurarea evenimentului si a spatiului din Galeriile comerciale Carrefour pentru expunerea autorismelor
- participantilor la trafic pentru intelegerea acordata in intervalul orar 10.50-11.30 pe ruta Palatul culturii - Anastasie Panu - Tg Cucu - Bdul Independentei - Fundatie - Pacurari - Era Park
- participantilor la intalnire din judetele amintite pentru efortul depus si prezenta
- participantilor la intalnire din orasul Iasi
Asteptam in continuare parerile dvs pro si contra cu privire la acest eveniment, organizarea si desfasurarea sa.
PS In scurt timp urmeaza postarea filmuletelor preluate.
Tare frateeeeeeeee...........................
Pacat ca , de fiecare data la asa un eveniment trebuie sa fie pareri pro si contra ............dar asta e , mie un , cel din spatele camerei , mi-a placut si mi-a parut rau ca nu am stat pana la finel........dar asta e , servesc patria.
Abia astept sa vad si la galati ce o sa fie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment