Incepem bine. Merg amandoua zic eu. Cu un plus mare de tot pentru pensiune.
A Treia Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei - IASI 15 Martie 2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by JmEk View PostParca ce mai conteaza hotel... Hostel [...]Originally posted by bragelone View PostHotel, Hostel. Important e sa [...]Corectaţi-mă dacă greşesc, poate aşa mai învăţ şi eu ceva.
Comment
-
O întrebare destabilizatoare : nu ar fi mai bine ca data acestei reuniuni să fie mai la mijlocul-sfîrşitul primăverii decît la începutul ei? Eu nu văd decît avantaje ca acţiunea să se desfăşoare în a doua jumătate a lunii aprilie sau începutul lui mai (printre altele gen "natură înverzită", se pot trage foloase şi de pe urma zilei de 1 Mai care, fiind zi nelucrătoare - pentru unii -, mai are şi avantajul că pică într-o vineri, deci se cuplează automat cu ziua de sîmbătă).
Înainte de a ridica sabia, acordaţi-mi circumstanţe atenuante: sînt nou pe forum şi a fost doar o întrebare.
P.S. Prea scurt timpul de editare la doar 10 minute! Aşa că umplu topicul de postări succesive.Corectaţi-mă dacă greşesc, poate aşa mai învăţ şi eu ceva.
Comment
-
Hotel, Hostel. Important e sa ...Corectaţi-mă dacă greşesc, poate aşa mai învăţ şi eu ceva.
Comment
-
Da...Credeam ca hostel sau hotel e acelasi lucru...Daca hostel reprezinta tipul de cabana de munte cu prici cade varianta hostelului...
Referitor la data de desfasurare...1 mai...Este intradevar o data cand marea majoritate vor fi liberi dar trebuie tinut cont de faptul ca pe 1 mai cam toata suflarea din tara asta o "tunde" undeva ...Munte,mare etc...Si aici putem avea surprize la cazare si la ridicari de preturi din partea celor cu pensiuni/vile...
O a doua problema ar putea fi ...Cei care totusi lucreaza si si-ar dori sa faca schimb de tura cu cineva...Si nu vor prea gasi cu cine sa faca schimb...
O a treia problema ar putea fi...Locatia de la Palat unde se va tine intalnirea propriu zis(cred ca aceasta e nu?) nu cumva va fi inchisa din cauza unor spectacule si alt gen de desfasurari?
Intreb si eu...sigpic
Comment
-
Fratilor, nu va suciti. Ramane data din titlu sau nu? 1 mai nu cred ca poate sta in picioare din mai multe motive. Cele mai importante le-a spus Valeriu, mai sus putin.
Dar daca se va face intalnirea la Iasi pe 1 mai, pentru intalnirea din iunie de la Galati ( a patra ) nici nu s-ar mai pune problema. Topicul are un titlu, titlu ce contine data propusa de organizatori. Stima tuturor
Comment
-
Originally posted by lupulucian View Post[...] Dar daca se va face intalnirea la Iasi pe 1 mai, pentru intalnirea din iunie de la Galati (a patra) nici nu s-ar mai pune problema. [...]Corectaţi-mă dacă greşesc, poate aşa mai învăţ şi eu ceva.
Comment
-
Pai, noi am ales martie avand in vedere anumite aspecte care ne cam impiedicau sa organizam cum ne doream intalnirea din Iasi, asa ne-am luat ceva timp ca rezerva. In acest timp se putea organiza foarte frumos in alt oras ... Dar nu s-a anuntat nimeni. Plus ca atunci tin minte ceva discutii ca daca am face in toamna ar fi prea din scurt din cauza banilor (unele persoane ar veni destul de departe), sarbatorile din preajma toamnei si alte cele. Sa ne vedem cu bine in primavara dupa care putem pune tara la cale sa ne vedem mai des
Comment
Comment