scuze ca te contrazic dar casutele de la ciric sunt vai de mama lor...sincer LCI nu vrea sa se faca de rusine in fata colegilor din tara... problma cu , cazarea inca se dezbate...incerc ca pana luni sa pun un program (in mare) la intalnirii...
A Treia Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei - IASI 15 Martie 2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pana la urma tot la iasi a ramas intalnirea? sau sa modificat pe parcurs?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
daca vine caldura mai repede , poate le aranjeaza casutele alea .
punctul cu risinea , oricum il sustineam si eu , ca vb aia , is iesean )
te-as ajuta cu idei, sugestii .... dar e cam aiurea.
*apropo ioon , diminica unde e intalnirea/daca se tine ? vin si eu , cand suntem mai multi is mai multe pareri, si poate cumva gasim solutie la cazare.
norocsigpicSa traiasca urile , si
Comment
-
offtopic : scrie si in semnatura mea cand au loc intalnirile...ora sau ziua nu se modifica asa cum bate vantu..e mereu aceeasi..nu a existat data cand sa nu fi fost nimeni la intalnire....deci duminica intalnirea e la ora 15 la palatul culturii te asteptam....0.9 tce SL plus
Comment
-
Salutari iesenilor loganisti si nu numai.
Astazi, intr-o scurta vizita facuta de catre mine si valeriuciprian, in Iasi, am pus o piatra de temelie la intalnirea din martie. Cazarea este factorul determinant, pentru noi, ce venim mai de departe. Cum am discutat, asteptam aici propunerile de cazare. Stima
Comment
-
ne anuntam si noi prezenta pe 15 martie! multa bafta cu organizarea!
Comment
-
O modificare la lista..
1. RazvanB - Piatra Neamt
2. Gl_mmm - Galati
3.Cristi3775 - Piatra Neamt
4.Nikolas_bnm - Galati -2 nopti in camera la vecini
5. Valeriuciprian - Galati -2 camere 2 nopti
6. Cory - Focsani - o camera, 2 nopti (cu rezerve, e posibil sa fiu plecat din tara)
7. Alex_Morariu - Iasi
8. Lupulucian - Galati - 1 camera , doua nopti
9. Radu_Lyn - Vaslui
10.Steel - Iasi
11.Adytzu 76 - Iasi
12. Ciuciosu - Iasi
13. Catalin - Iasi
14. VanDiesel - Iasi
15. Andru_vs - Vaslui
16. DieselLGN - Iasi
17. Iashca- Galati - o camera, 2 nopti
18. danielliviu - Galati - 1 camera, 2 nopti.
Comment
-
Lista..
1. RazvanB - Piatra Neamt
2. Gl_mmm - Galati - 1 camera 2 nopti
3.Cristi3775 - Piatra Neamt
4.Nikolas_bnm - Galati -2 nopti in camera la vecini
5. Valeriuciprian - Galati -2 camere 2 nopti
6. Cory - Focsani - o camera, 2 nopti (cu rezerve, e posibil sa fiu plecat din tara)
7. Alex_Morariu - Iasi
8. Lupulucian - Galati - 1 camera , doua nopti
9. Radu_Lyn - Vaslui
10.Steel - Iasi
11.Adytzu 76 - Iasi
12. Ciuciosu - Iasi
13. Catalin - Iasi
14. VanDiesel - Iasi
15. Andru_vs - Vaslui
16. DieselLGN - Iasi
17. Iashca- Galati - o camera, 2 nopti
18. danielliviu - Galati - 1 camera, 2 nopti.
Comment
-
Ca sa nu credeti ca stam degeaba sa va dau cateva informatii legate de intalnirea din martie:
Cazarea:
- avem cateva variante dar inca suntem in cautare de alternative deoarece cazarile in iasi sunt de la 150-200 ron dubla in sus pe noapte iar participantii au solicitat un pret de 100 ron;
Programul:
- in linii mari, vrem ca sambata sa facem un tur al orasului (sunt multe de vazut), dupa-masa si seara un tenis de masa la pensiune sau in motor apoi un gratar la pensiunea unde veti fi cazati;
- duminica, intalnirea propriu-zisa undeva pe la 11-12, dupa care o plimbare cu masinile prin oras (faleza), si apoi ne oprim la un restaurant unde vom manca ceva. Aici vom prezenta 3 meniuri fixe din care fiecare isi va alege cu cel mult o saptamana inainte de eveniment, pentru a evita alte neplaceri.
Asta ar fi in linii mari programul intalnirii din Iasi.
Va astept cu sugestii si reclamatii.
Comment
-
buna dimineata la toata lumea.....
a mai ramas putin timp si inloc sa visam urat si sa incepem mici discutii si sa aruncam cu sagetele haideti sa vedem ce avem pregatit.
- In primul rand va anunt ca intalnirea regionala se va tine in IASI la Palatul Culturii in duminica din 15 Martie 2009 orele 11-15
-Cazarea participantilor se va efectua la o pensiune suficient de incapatoare, cu spatiu de parcare, conditii decente, salbaticie si pret pana in 100 lei - greu de gasit
war zone glumesc
- valeriu cred ca intrebarea ta cu privire la faptul ca se misca ceva sau nu aici, se adresa participantilor la intalnire nu ?
- raducu.... nu cred ca ai pus bine problema.... care ar mai fi rolul nostru de organizatori ?
haideti sa facem niste liste.... IMPORTANT la Lista de prezenta va rog sa treceti fiecare in paranteza nr de persoane care vor servi masa de ex: 2. Cristi3775 [2 pers + 1 copil]
cand completati datele voastre copiati ambele liste in formatul in care sunt
LISTA DE PREZENTA LA INTALNIRE
Piatra Neamt
1. RazvanB
2. Cristi3775
Galati
1. Gl_mmm
2. Nikolas_bnm
3. Valeriuciprian
4. Lupulucian
5. Iashca
6. Danielliviu
Focsani
1. Cory - Focsani
Vaslui
1. Radu_Lyn - Vaslui
2. Andru_vs - Vaslui
?. Bubu ?
?. Tiganu ?
Botosani
? Lucialina ?
Bacau
? ?
LISTA DE CAZARE
1. Gl_mmm - Galati - 1 camera 2 nopti
2. Nikolas_bnm - Galati -2 nopti in camera la vecini
3. Valeriuciprian - Galati -2 camere 2 nopti
4. Cory - Focsani - 1 camera, 2 nopti (cu rezerve, e posibil sa fiu plecat din tara)
5. Lupulucian - Galati - 1 camera , doua nopti
6. Iashca- Galati - 1 camera, 2 nopti
7. Danielliviu - Galati - 1 camera, 2 nopti.
Intru-cat intalnirea se tine in Iasi nu cred ca are rost sa incarcam listele cu prezentele celor din Iasi.
Asteptam de la voi 3 propuneri pentru ce urmeaza sa serviti la masa.
Noi ne gandeam la ceva la modul
1. Felul I - supa, ciorba sau antreu
2. Felul II - tochitura moldoveneasca, gratar, snitel, cascaval pane, garnitura: piure, cartofi pais, natur sau taranesti cu salata asortata, de varza, muraturi
3. Desert - inghetata, clatite, papanasi
De baut: apa, suc, bere fara alcool: Ursus/Bergenbier/Stella/etc
si cafea cat incape...
Comment
-
LISTA DE PREZENTA LA INTALNIRE
Piatra Neamt
1. RazvanB
2. Cristi3775
Galati
1. Gl_mmm
2. Nikolas_bnm
3. Valeriuciprian
4. Lupulucian
5. Iashca-[2 pers+1copil]
6. Danielliviu
meniul mi se pare super!propun ca fiecare sa scrie in dreptul lui, meniul care il agreeaza. ce ziceti?
Focsani
1. Cory - Focsani
Vaslui
1. Radu_Lyn - Vaslui
2. Andru_vs - Vaslui
?. Bubu ?
?. Tiganu ?
Botosani
? Lucialina ?
Bacau
? ?
LISTA DE CAZARE
1. Gl_mmm - Galati - 1 camera 2 nopti
2. Nikolas_bnm - Galati -2 nopti in camera la vecini
3. Valeriuciprian - Galati -2 camere 2 nopti
4. Cory - Focsani - 1 camera, 2 nopti (cu rezerve, e posibil sa fiu plecat din tara)
5. Lupulucian - Galati - 1 camera , doua nopti
6. Iashca- Galati - 1 camera, 2 nopti
7. Danielliviu - Galati - 1 camera, 2 nopti.Last edited by iashca; 21 January 2009, 12:54.Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
Comment