Gata RaduCA sa marcat,mai antreneazate intre timp ,la noi deja au inceput antrenamentele la ambele sporturi(pe masa).Ai grija de programare.Bafta si respect.
A Treia Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei - IASI 15 Martie 2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by iooon_cug View PostPai ce noi din iasi mai anuntam ca o sa fim [...]
Organizatorilor le-ar fi utilă această informaţie, dacă nu şi pentru alte aspecte (eventuale ecusoane, mici obiecte promoţionale personalizate etc.), măcar pentru alegerea localului unde va avea loc masa festivă.Corectaţi-mă dacă greşesc, poate aşa mai învăţ şi eu ceva.
Comment
-
1. RazvanB - Piatra Neamt
2. Gl_mmm - Galati
3.Cristi3775 - Piatra Neamt
4.Nikolas_bnm - Galati
5. Valeriuciprian - Galati
6. Cory - Focsani
7. Alex_Morariu - Iasi
8. Lupulucian - Galati
9. Radu_Lyn - Vaslui
10.Steel - Iasi
11.Adytzu 76 - Iasi
12. Ciuciosu - Iasi
13. Catalin - Iasi
14. VanDiesel - Iasi
15. Andru_vs - Vaslui
16. DieselLGN - IasisigpicSa traiasca urile , si
Comment
-
Iesenii fac urat la beutura.... Glumeam... Luam un apartament si bagam 20 de ieseni acolo )
in principiu (nu scoateti inca sabia din teaca) se va sta la 40 km inainte de iasi pe E85 imediat dupa tg frumos, in razboieni la hotel coroana.... Pretul standard e de 120 la mansarda 2*, 170 la 3* si 2-3 apartamente la 250 lei, preturi ce includ si mic dejun + morning coffe ... Am sa pun niste poze si sper sa va placa.... Eu merg frecvent acolo si e ok.... Problema in iasi e ca locurile de cazare sunt cam dela 200 lei in sus.... Chiar si la pensiuni.... Mai cautam, mai vedem, de asta ne-am luat atata timp
daca la pensiune nu avem tenis de masa, nu scapati :P, inchiriem cele 3 mese de la motor club si tot se joaca revansa sau ce runda mai aveti voi .... Iasu' aduce galerie locala... Nu se poate in mini ca e frig asa ca aducem golanii/loganii in parcare si clacsonam cand e cazul
iesenii nu cred ca e cazul sa se anunte.... Ii anuntam doar pe cei care daca nu sunt la munca ii decapitam daca lipsesc bragelone, vezi cum apare si varsarea de sange (o gluma mai veche care nu are treaba cu topicul asta)
PS Sper sa nu se rasufle dar va pregatim o surpriza de zile mari.... asa ca am putea spune ca va garantam showul .... si ca se merita prezenta.... oricui de oriunde... apropo.... sa vina si PATE SIBIU, lansati-i o invitatie ca a fost prea tare tipul, merita sa fie printre noi.... poate il prindem si o liniuta legala, ups doar am zis sa nu transpire ioane, taci .... voi nu ati citit nimic da ? adica doar ce conteaza...Last edited by euromarket; 9 November 2008, 03:14.
Comment
-
Originally posted by euromarket View Postapropo.... Sa vina si PATE SIBIU, lansati-i o invitatie ca a fost prea tare tipul, merita sa fie printre noi....
Referitor la cazare...Dupa o prima cautare pe marele google ....
Pensiunea Crystal
Hotel Unic
Mai cautam si mai vedem ce gasim...Oricum euromarket ideea ai prins-o....Sa fie salbaticiesigpic
Comment
Comment