If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Gasesti de tabla originale, pe N. Iorga, la un magazin dupa vulcanizare, cam 150 lei bucata cred. Sau la Bras, 160 bucata.
Uita-te la ET, ca difera, sa nu cumperi ce n-ai nevoie.
Sh, cam greu acum, asteapta si tu primavara.
Multumesc! o sa caut.
Vroiam sa mai astept dar vremea de afara da impresia ca e deja Martie
Se vinde:
Amplificator Raveland XAB 4300 (4/3/2 canale)
Putere maxima : 4 x 300W
2 x 600W
2 x 300W + 1 x 600W
Putere nominala: 4 x 120W
2 x 280W
2 x 120W + 1 x 280
Impedanta: 2 - 16 ohmi (stereo)
4 - 16 ohmi (punte)
Raspuns frecventa: 5 - 50.000 Hz
Sensibilitate LINE INPUT: 0.1V - 4V
THD: 0.06 %
Low pass filter varaibil linear: 50 - 250 Hz
High pass filter variabil linear: 120 - 3000 Hz
Dimensiuni (W x H x D): 250 x 59 x 345 mm
stabila in 2 ohmi
bass boost selectabil 0 / 6 / 12 db
Subwoofer Raveland cu iluminare si grila protectie XAB4300
Putere maxima: 700W
Putere nominala: 350W
Impedanta: 4 ohmi
Raspuns frecventa: 20 - 160 Hz
Dimensiuni: (B x H x T):445x375x440 mm
Ptr detinatori de Blue Vision de la Philips ... donez un H4 scos de pe masina. A ramas fara pereche si am inlocuit cu Osram Night Braker. Care doreste ma gaseste pe PM.
Vand LG KU990i pret 160 ron , si LG KE970 pret.150 ron , de preferabil le-as da pe amandoua cu 300 ron ca nu am decat un incarcator.
Telefoanele functioneaza foarte bine .
Relatii la tel.0747.820195
Sau talpau_mihai@yahoo.com
Vand incarcator de masina pentru telefon NOKIA cu mufa subtire,stare foarte buna de functionare.(al vand pt ca mi-am schimbat telefonul)
Incarcatorul este folosit,produs original Nokia.
Pret 20 lei
Vand subwoofer MAGNAT 1000 rotund , 1000W reali
stare : CA NOU , a fost folosit maximum 2 saptamani.
Bonus statie functionala de 1500W ,doar ca acolo unde vine prins cablu de la subwoofer s-a rupt piciorusul de prindere...dar e functionala si se poate face fara nici un fel de problema.
Pretul este fix si nu accept schimburi. Impreuna in momentul achizitiei au fost peste 1200 lei (numai statia a fost 850 lei) si woofer 600
Bonus la bonus , cablaraia ...
Pret pachet : 300 lei
Numar telefon contact : 0766260859
Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Jmek nu te supara dar 1000W nu are tubul ala.
1000W e puterea maxima instantanee pe care o suporta, puterea reala RMS fiind de 300W. RMS- root means square- putere efectiva.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment