Nu vrea nimeni faruri cu lupa?
Micul "bazar" Al Celor Din Iasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vand kit franare pentru puntea spate TRW
Vand kit franare pentru puntea spate logan marca TRW, kit-ul este nou, nemontat pe masina, si contine :
-Saboti de frana
-Cilindri receptori de frana
-Mecanisme de reglare automate
-Arcuri de retragere
-Arcuri de mentinere a sabotilor
-Vaselina speciala sistem franare
La magazinele de piese auto doar sabotii TRW costa 185 lei, fara arculete si fara mecanisme de reglare.
Il vand deoarece l-am cumparat pentru masina mea si nu se potriveste deoarece este pentru logan berlina si eu am un logan VAN 1.5dci...Cei de la care l-am comandat\cumparat mi-au gresit codul cu toate ca le-am trimis un mail cu copie dupa certificat, iar acum nu mai vor sa il schimbe deoarece au invocat faptul ca l-am achizitionat acum 5 luni si ca e prea mult timp de atunci...Am facut greseala sa adun piesele din timp si cand sa le montez nu erau ce imi trebuia...Am ales TRW deoarece sunt foarte multumit de cum franeaza masina de cand am schimbat discurile fata tot TRW.
Eu am dat 604,99 lei pe kit + transport...Se vinde cu 440 lei negociabil...Pentru detalii dati PM
Comment
-
Originally posted by JmEk View PostVand subwoofer MAGNAT 1000 rotund , 1000W reali
stare : CA NOU , a fost folosit maximum 2 saptamani.
Bonus statie functionala de 1500W ,doar ca acolo unde vine prins cablu de la subwoofer s-a rupt piciorusul de prindere...dar e functionala si se poate face fara nici un fel de problema.
Pretul este fix si nu accept schimburi. Impreuna in momentul achizitiei au fost peste 1200 lei (numai statia a fost 850 lei) si woofer 600
Bonus la bonus , cablaraia ...
Pret pachet : 300 lei
Numar telefon contact : 0766260859Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Originally posted by Teddy View PostBanda 9 LED SMD
Descriere:
-Superbright 3528 SMD LED alb,6000K de mare intensitate şi fiabilitate
-Rezistent la apa, benzi flexibile cu LED-uri
-9 LED-uri SMD Albe 6000K
-Auto-adeziv spate cu bandă adezivă faţă dublă .
-ÃŽntreţinere gratuită, uşor de instalare
-Ultra-luminos, dar care rulează la temperaturi scăzute
-Volţi intrare: DC 12V
-Unghi de vizualizare: 120A °
-Durata de viaţă lungă 50000 ore +
-Culoare: alba (rezistent la apa) 6000K
Pret. 15lei
Pentru persoanele din alte localitati expeditia se face cu Posta Romana sistem colet – ramburs, cu trimiterea banilor pentru transport inainte.
Va multumesc.
0728814093
Comment
-
-
Michelin Energy 185/65/r15 - 88T - vara
toate au profil 5 mm (se vede si pe sublerul din poza)
pret: 370 ron toate
contact: yahoo mail/messenger: ommron@yahoo.cominternal combustionizer
Comment
-
Originally posted by radutu View PostVand kit franare pentru puntea spate logan marca TRW, kit-ul este nou, nemontat pe masina, si contine :
-Saboti de frana
-Cilindri receptori de frana
-Mecanisme de reglare automate
-Arcuri de retragere
-Arcuri de mentinere a sabotilor
-Vaselina speciala sistem franare
La magazinele de piese auto doar sabotii TRW costa 185 lei, fara arculete si fara mecanisme de reglare.
Il vand deoarece l-am cumparat pentru masina mea si nu se potriveste deoarece este pentru logan berlina si eu am un logan VAN 1.5dci...Cei de la care l-am comandat\cumparat mi-au gresit codul cu toate ca le-am trimis un mail cu copie dupa certificat, iar acum nu mai vor sa il schimbe deoarece au invocat faptul ca l-am achizitionat acum 5 luni si ca e prea mult timp de atunci...Am facut greseala sa adun piesele din timp si cand sa le montez nu erau ce imi trebuia...Am ales TRW deoarece sunt foarte multumit de cum franeaza masina de cand am schimbat discurile fata tot TRW.
Eu am dat 604,99 lei pe kit + transport...Se vinde cu 440 lei negociabil...Pentru detalii dati PM
Comment
Comment