Micul "bazar" Al Celor Din Iasi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da nea Dane facem, incerc sa ajung si eu in seara asta la intalnire.

Comment

• vand un set conducte aer pasageri spate 70 ron +transort
      Attached Files

Comment

• salut
        caut un cd-player pana in 50 ron

Comment

• Oare unde as putea gasi in Iasi o duza de reductie pentru GPL (se infileteaza in alimentarea gpl). Am pierdut-o pe a mea...
          Dacia Logan 1.4 mpi+GPL Tomasetto

Comment

• sal

ioon ti am dat un pm si nici nu ai avut chef sa mi raspunzi, te am intrebat pentru ca sunt in cautare, in fine

Comment

• Originally posted by georgeand21 View Post
              Vand 2 capace logan primul model-30 de lei si 0,5 l lichid frana Castrol DOT 4 sigilat -15 de lei.

Multumesc.
              salut. mai e valabil anuntul? ma intereseaza capacele. multumesc si o seara frumoasa

Comment

• Capacele le-am cumparat eu.
                http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

• aha...ok, multumesc pentru informatie :-)

Comment

• Xenoane!!!!!

Vand si montez instalatii xenon 4300k si 6000k, H1, H3, H4, H7, uni si bixenon. Pret: 150 ron o faza, 200 bixenon. 40 ron montaj la mine!

My Car

Comment

• wauuuuu nenea dan s-a umplut de bunatati ceva reducere pentru clienti fideli???????

Comment

• Imi poate spune cineva unde in Iasi sau in apropiere gasesc un parc de dezmembrari auto? caut oglinzi de mcv manuale la un pret bun.

Comment

• [QUOTE=lord_wader;1334979]Imi poate spune cineva unde in Iasi sau in apropiere gasesc un parc de dezmembrari auto? caut oglinzi de mcv manuale la un pret bun.[/Q

vezi la tipul asta daca mai are http://www.loganclub.ro/forum/vand_l...at-t44133.html
                          ym! dorinu2005@yahoo.com
                          BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

• Originally posted by lord_wader View Post
                            Imi poate spune cineva unde in Iasi sau in apropiere gasesc un parc de dezmembrari auto? caut oglinzi de mcv manuale la un pret bun.
                            Iesirea din Valea Lupului spre Podu Iloaiei.
                            Dar mai degraba pe forum gasesti ce ai tu nevoie.

Comment

• Multumesc, baiatul cu Van de care spuneai tu Dorel deja a cam rezervat oglinzile
                              Mr.K stiu pe unde e acel loc, l-am vazut din mers o sa trec si pe acolo. Ma gandeam ca mai gasesc si in alte parti. O sa incerc si in zona podului din zona Selgros, am vazut si pe acolo comercianti de piese. Si desigur forumul, dar se dau ca painea calda.

Comment

• salutare

La podu iloaie nu sunt loganuri dezmembrate mai incearca atunci la miroslava este unu care dezmemb loganuri aduse din germania
                                ym! dorinu2005@yahoo.com
                                BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google