If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sal all
Vand Gps Aivo folosit in cutie , cd cu harti, card harta full europa + romania 2007 incarcator 250 ron fix sau schimb pe doua jante aliaj sh pt logan id mess buldozerkill
Salut.Vin cu o oferta pt. voi.Cei care vreti aeratoare argintii de prestige.Am pe stoc 2 seturi(inelele)65 lei.Si mai am 8 seturi complete (cu acele aripioare din centrul inelului) 85lei.La o comanda mai mare se poate negocia putin.Va strangeti mai multi si se face o singura comanda.Mai pot aduce manere exterioare in culoarera caroseriei 100lei/set.
Multumesc pt. timpul acordat.
Numai bine.
Salut.Vin cu o oferta pt. voi.Cei care vreti aeratoare argintii de prestige.Am pe stoc 2 seturi(inelele)65 lei.Si mai am 8 seturi complete (cu acele aripioare din centrul inelului) 85lei.La o comanda mai mare se poate negocia putin.Va strangeti mai multi si se face o singura comanda.Mai pot aduce manere exterioare in culoarera caroseriei 100lei/set.
Multumesc pt. timpul acordat.
Numai bine.
[QUOTE=JmEk;265720]deci ....vand astazi urgent cu doar 300 lei 8 pleoape logan facelift 6 seturi inele aeratoare si un set aparatori noroi fata spate
sal daca mai este valabi as fi interesat eu de 1 set inele
Vezi la Caranda, dupa rond Era, undeva pe dreapta, cam 1 km, inainte de a urca la deal spre Metro; eu de akolo am luat o baterie pt. sistemul de alarma de la magazin, si e buna, am dat pe ea 30 RON, dar ai putea sa dai si ceva mai putin, macar 20 RON !!! Bafta :-))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment