Arcuri H&R 5 mil
Micul "bazar" Al Celor Din Iasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sal
si eu vand arcuri h&r la 540 ron.Care vrea?rel pe PM.
Sunt noi cu certificare TUV.Last edited by gold8xspeed; 30 September 2009, 16:26.
Comment
-
dvd portabil lg DP371 husa telecomanda...lulu_fairly@yahoo.com
dvd portabil lg DP371 husa telecomanda...lulu_fairly@yahoo.com
dvd portabil lg DP371 husa telecomanda...lulu_fairly@yahoo.comIf you're smart, drive an Logan
___
< you'll feel the difference>
Comment
-
eu am o maciulie de sandero/ph2 noua adica argintie dar fara piele, 65ron. Modelul e identic cu cel de prestige.
Comment
-
include si montajul, numai nu cumva sa ai una din maciuliile blestemate care nu vor sa iasa .
Vedem la fata locului. Stii unde ma gasesti.
Comment
-
am 2 seturi carcase chei cu butoane originale Logan noi, pret 40ron/buc
repar chei cu telecomanda, pt logan
Comment
-
am 1 set genti originale pe 17 pt skoda octavia 2 , care se potrivesc si pe golf 5 si jetta
alea pe 17 --- 3000 ron cu tot cu cauciucuri jante Pegasus
si laea pe 16 --- 1500 ron fara cauciucuriAttached FilesLast edited by ciuciosu; 5 October 2009, 23:00.sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
dA DA ASA E...am 1 set JANTE originale pe 17 pt skoda octavia 2 , care se potrivesc si pe golf 5 si jetta
alea pe 17 --- 3000 ron cu tot cu cauciucuri jante Pegasus
si laea pe 16 --- 1500 ron fara cauciucuriAttached Filessigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
inele luminoase pt manere interioare deschidere usi si pentru aeratoare ,montaj asigurat, pret 200 ron setul pt 4 aeratoare si 2 manere(pt usi fata)-poze atasate:
inele luminoase pt aeratoare si pt manerele interioare de deschidere, poze atasate,200 ron setul de 4+2(pt usi fata),culori la alegere.
pozele promise
Comment
-
vand logan ambition 1,5 dci, sept 2007, unic proprietar, rosu, full(geamuri electice fata spate, ABS, AC), jante aliaj, 53000 km, carte de service, garantie pana in sept 2010, folie geamuri omologata, ITP 2011, arata impecabil. este cea din poza. 6500 euro
Comment
Comment