Micul "bazar" Al Celor Din Iasi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by georgeand21 View Post
    Salutare

Cmpar un cauciuc pt logan -185/65 R 15 ,nu conteaza daca e de vara sau iarna pt al utiliza ca si rezerva.

Multumesc anticipat!

Salutare

Cumpar un cauciuc pt logan -185/65 R 15 ,nu conteaza daca e de vara sau iarna pt al utiliza ca si rezerva.

Multumesc anticipat!
    Daca ti-ai gasit cauciuc spune ca nu mai ai nevoie sa nu mai umple baietii de posturi!!!
    sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Originally posted by Teddy View Post
      Vand filtre de aer pe baza de carbon, ce se monteaza sub stergatoare, fara a afecta garantia masinii. Aceste filtre protejeaza persoanele de mirosurile neplacute cat si de paraful din atmosfera.
      Pret 15 lei.
      Atasez poze cu filtrul utilizat de mine 3 luni, 70% din Km fiind parcursi in oras.
      Ultima poza este cu partea interioara a acestui filtru.
      Salutare! Ma intereseaza si pe mine un filtru. Da-mi te rog un mesaj daca mai este valabil anuntul. Multumesc anticipat!

Comment

• henke ... ai mesaj asa cum ai cerut din 12nov2009 la 21.33
        Anuntul este valabil pentru cei ce doresc sa scape de praful si mirosul din atmosfera.
        Blue Diesel Tech

Comment

• vand un set de placute de frana noi pentru LOGAN 1.4MPI---50ron
          VAND 2 CAUCIUCURI all season 185/65/15---250 ron
          sigpic

Comment

• placutele le iau eu...
            Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• Am si eu o donatie de facut 2 cauciucuri kormoran 185 /15 cu care a fost echipata masina din fabrica ...ele mai sunt bune pentru burn sau sa te dai pe gheata cu ele sau na ...oricum mai au putine rizuri!!!
              sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• cumpar pisla pentru izolare fonica

Comment

• buna

Originally posted by vyp75 View Post
                  caut toba sport cu silencer
                  are cineva de dat?????
                  ameu contacteazama la id sumanu_claudiu

am si jante pe 16 4-100 cu cauciucuri jantele sunt din aluminiu in schite contactati la id sumanu_claudiu pretul este 900 ron negociabil
                  Last edited by loganulnfs; 15 November 2009, 19:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ciuci...vreau eu alea 2 gume
                    Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• Originally posted by JmEk View Post
                      ciuci...vreau eu alea 2 gume
                      OK jmek sa facut ti le dau tie !!!

Comment

• Originally posted by Teddy View Post
                        henke ... ai mesaj asa cum ai cerut din 12nov2009 la 21.33
                        Anuntul este valabil pentru cei ce doresc sa scape de praful si mirosul din atmosfera.
                        Multumesc teddy! Am sa te deranjez maine cu un telefon...acum e cam tarziu.

Comment

• bec bixenon h4 35w 6000k are cineva la vanzare? pret?
                          "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• vand un set de placute de frana noi pentru LOGAN 1.4MPI---50ron
                            VAND 2 CAUCIUCURI all season 185/65/15---250 ron
                            sigpic

Comment

• @VanDiesel un singur bec la vanzare nu vei gasi, cred, mai nicaieri; si la mine s-a ars unul si nu mai am nici garantie, dar mai astept pana la anul cu banii sa cumpar un set klumea de becuri (cel mai sigur Ignis) !!! Bafta :-)
                              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• ignis am si eu..dar am rezolvat pe garantie...deci nu mai e valabil anuntul
                                "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google