Originally posted by hriberiu
View Post
Micul "bazar" Al Celor Din Iasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut.
Am si eu inele aeratoare la pret de criza 50lei/set
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
pt cel cu inele .... www.accesorii-dacia.ro 15 lei setNobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
@Jmek: alea la 15 lei sunt de alea de te doare mintea, care nu prea arata bine. Baiatul are exact ca cele originale, daca nu chiar originale, care arata mult mai bine pe masina. Uita-te bine la poze si observa diferentele. Acum...depinde si de gusturi, dar parerea mea e ca e o diferenta mare si ca material, si calitatea executiei si la estetica.Ratacit in spatiu...
Comment
-
Originally posted by JmEk View Postpt cel cu inele .... www.accesorii-dacia.ro 15 lei set
Daca tu ai din alea pe masina,pot sa spun ca-ti mai dau si eu un set(asa am luat si eu,si le-am aruncat pe undeva prin pod pe la tara,dupa vreo 2 luni)
Daca le vrei,le caut pe alea si ti le dau la modica suma de 15lei cu transport inclus
Sunt argintii sau un fel de gri
tzopescu-multumesc.
Tu stii ca eu vand produse originale
Deci daca vrei ceva de caliate eu zic ca sunt la super pret(50lei)pina acum erau la 65lei/set
Multumesc pt. atentia acordata
Deci daca doreste cineva setul la pret de criza-50 lei
La peste 5 seturi comandate,platesc eu transportul
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
cumpar cotiera
as dori si eu o cotiera foarte ieftina pt mcv meu...
ma poate ajuta cineva?
am vazut pe un site...de piele 170 lei da...e criza fratele meu...am fost si in bazar si sunt la 50 lei 3 modele
ma poate ajuta cineva cu ceva mai ieftin????sau apropiat de cele de bazar
sper sa nu va suparati ca cer mocaciuni dar pe okazii am vazut cu 30 lei da e baiatul din bacau...da + curieru ...
repet nu va suparati ca cer mocaciune
un mesaj daca e ceva la 0746303181
Comment
Comment