cine vine la intalniri stie...
Micul "bazar" Al Celor Din Iasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sony ericsson k800i
Am de vanzare un telefon sony ericsson k800i gri-metal cu 150ron!!
relatii la id . familia_oancea sau 0752064611sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
va anunt ca incepand de luni 02.05.2011 Nera Computers unde lucrez eu are o saptamana plina de promotii ! Daca vreti ceva acum e momentul.pot sa va fac discount-uri intre 10-30% depinde de produs !!!!!!Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
vAND ACEST ROUTER http://www.emag.ro/routere_wireless/...a3b2d9&ref=afs
AM DAT 90 RON PE EL PE 03.05.2011
VREAU 70 RON
ARE GARANTIE 2 ANI
Comment
-
-
vand set discuri frana bosch noi noute in cutie pret 180 lei.am dat 250 lei am si bonul.
si mai am un kit distributie original nou nout sigilat. 170 lei.
si set placute frana - 50 lei.
mario lasa si un numar de telefon valid. P.S. am asteptat sa ma suniNobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Caut o anvelopa de iarna Debica Frigo Directional (deci nu Frigo 2)- 185/65/15, rulata maxim 10.000 de km.
Fara defecte, ciupituri. Poate aveti una desperecheata, va ajut eu sa scapati de ea.
Apropo, care e mai stiutor in ale gumelor. In poza pusa de mine, pe talonul gumei apare un sant. E mancat/ros cauciucul in adancimea talonului, nu stiu de la ce. Cat mai prezinta guma aia siguranta in rulare, sau n-are nici o importanta? In rest e perfecta si nu stiu daca sa o iau sau nu.
Sant exista si pe cealalta parte.Attached FilesLast edited by mr.K; 9 May 2011, 12:33.
Comment
-
-
vand suport ochelari logan=25ron+transport
vand set becuri consola centrala=30ron
vand diuze tip perdea de pe c4=45ron
ptr. cei din iasi ne putem intalni dupa ora 18
nr tel 0751079776
greu e sa-l scrii odata bine si sa-l mai plasezi. sa stii ca ori dai comision la vanzare ori imi dai un set moca ca am grija de oferta ta sa fie cunoscuta complet. probabil preturile raman la fel ca in postul de pe 09.04.11
deci cum ramane colegule (mario_09) ?
Comment
Comment