Va poftesc la activat alarma interna pe dacii. (suna claxonul intemitent, clipesc avariile). Armarea/dezarmarea se face din cheie cu butoane. Fara taiat fire, distrus masina :-). Se preteaza pe toate modelele mai putin pe Ambiance care nu are telecomanda. Pret de baza 100 ron. La asta se mai adauga costuri pt contactoare la usile din spate daca nu aveti deja. La fel daca vreti si capota monitorizata.
Micul "bazar" Al Celor Din Iasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by gold8xspeed View PostVand seturi fise bujii noi, BOSCH, la 126 de ron, livrare 3-4 zile.
La comanda orice piesa LOGAN, provenienta GERMANIA. Preturile le stiti....
Inca mai pot aduce arcuri sport H&R......Nu uitati capetele de bara, pivotii Lemforder. Inca sunt preturi OK.
salut, ma intereseaza la ce pret ai arcurile H&R sau daca poti aduce EIBACH si eventual si amortizoare BILSTEIN B8 sport
Comment
-
Originally posted by ciprishor View PostVa poftesc la activat alarma interna pe dacii. (suna claxonul intemitent, clipesc avariile). Armarea/dezarmarea se face din cheie cu butoane. Fara taiat fire, distrus masina :-). Se preteaza pe toate modelele mai putin pe Ambiance care nu are telecomanda. Pret de baza 100 ron. La asta se mai adauga costuri pt contactoare la usile din spate daca nu aveti deja. La fel daca vreti si capota monitorizata.
Cipri, cat costa cu tot cu manopera? BaftaBlue Diesel Tech
Comment
-
Comment
-
Cine vrea un set de perdelute de pe spate ca sa cumpere cu mine? ca eu vreau sa-mi iau doar cele de pe fata? http://www.alfaromtrans.ro/index.php...ategory_id=139Attached Filessigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
De vanzare
Vand Dacia Logan 1.4 Mpi , model AB PLUS , an fabricatie mai 2008 , argintiu metalizat , 18000 km , carte service , abea iesita din garantie , unic proprietar , aer conditionat , geamuri electrice , abs , airbag . inchidere centralizata , casco , I.T.P. 2012 , arata si functioneaza ca o masina noua !
TEL : 0749243876
Pret negociabil 4800 euro
Comment
-
vand microfon cu ecou FARUN FD1818-6PINI, sh, putin folosit, 50 ron
sigpic42.453.149
Comment
-
Cine vrea asa ceva : http://www.groupon.ro/deals/national...mputers/426888 mai am 10 bucati.Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
1224 lei atat costa.
pretul initial era 1799 lei..din care scadeti 600 lei si iese 1199 + 29lei voucher 1228 lei...pt membrii logan club pret final 1199 lei tva inclus, 12 luni garantie.Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Originally posted by utza_pac View PostVand Dacia Logan 1.4 Mpi , model AB PLUS , an fabricatie mai 2008 , argintiu metalizat , 18000 km , carte service , abea iesita din garantie , unic proprietar , aer conditionat , geamuri electrice , abs , airbag . inchidere centralizata , casco , I.T.P. 2012 , arata si functioneaza ca o masina noua !
TEL : 0749243876
Pret negociabil 4800 euro
Comment
-
Ceara protectie anticoroziva pt caroserie marca ixell by renault
Setul contine 2 produse : 500+1000ml + manual de utilizare
pret: 100ronAttached Files
Comment
-
Originally posted by traibun View Postfratilor care a mai avut probleme cu injectoarele(dci) si cum a rezolvat, ca am si eu probleme.
Comment
Comment