Micul "bazar" Al Celor Din Iasi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Va poftesc la activat alarma interna pe dacii. (suna claxonul intemitent, clipesc avariile). Armarea/dezarmarea se face din cheie cu butoane. Fara taiat fire, distrus masina :-). Se preteaza pe toate modelele mai putin pe Ambiance care nu are telecomanda. Pret de baza 100 ron. La asta se mai adauga costuri pt contactoare la usile din spate daca nu aveti deja. La fel daca vreti si capota monitorizata.
    http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

• Originally posted by gold8xspeed View Post
      Vand seturi fise bujii noi, BOSCH, la 126 de ron, livrare 3-4 zile.
      La comanda orice piesa LOGAN, provenienta GERMANIA. Preturile le stiti....
      Inca mai pot aduce arcuri sport H&R......Nu uitati capetele de bara, pivotii Lemforder. Inca sunt preturi OK.

salut, ma intereseaza la ce pret ai arcurile H&R sau daca poti aduce EIBACH si eventual si amortizoare BILSTEIN B8 sport

Comment

• Originally posted by ciprishor View Post
        Va poftesc la activat alarma interna pe dacii. (suna claxonul intemitent, clipesc avariile). Armarea/dezarmarea se face din cheie cu butoane. Fara taiat fire, distrus masina :-). Se preteaza pe toate modelele mai putin pe Ambiance care nu are telecomanda. Pret de baza 100 ron. La asta se mai adauga costuri pt contactoare la usile din spate daca nu aveti deja. La fel daca vreti si capota monitorizata.

Cipri, cat costa cu tot cu manopera? Bafta
        Blue Diesel Tech

Comment

• 100 ron daca ai contactoare la usile din spate.
          http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

• Sal! are cineva ventilele alea de la gura de umplere pt instalatia de aer conditionat?

Comment

• Cine vrea un set de perdelute de pe spate ca sa cumpere cu mine? ca eu vreau sa-mi iau doar cele de pe fata? http://www.alfaromtrans.ro/index.php...ategory_id=139
              Attached Files
              sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Discount!

Pentru membrii LOGAN CLUB IASI, ultimele 4 seturi de arcuri H&R, la 580 ron/set. Livrare gratuita in IASI.

My Car

Comment

• De vanzare

Vand Dacia Logan 1.4 Mpi , model AB PLUS , an fabricatie mai 2008 , argintiu metalizat , 18000 km , carte service , abea iesita din garantie , unic proprietar , aer conditionat , geamuri electrice , abs , airbag . inchidere centralizata , casco , I.T.P. 2012 , arata si functioneaza ca o masina noua !
                  TEL : 0749243876
                  Pret negociabil 4800 euro

Comment

• vand microfon cu ecou FARUN FD1818-6PINI, sh, putin folosit, 50 ron

sigpic42.453.149

Comment

• Cine vrea asa ceva : http://www.groupon.ro/deals/national...mputers/426888 mai am 10 bucati.
                      Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• cat costa unul

Comment

• 1224 lei atat costa.

pretul initial era 1799 lei..din care scadeti 600 lei si iese 1199 + 29lei voucher 1228 lei...pt membrii logan club pret final 1199 lei tva inclus, 12 luni garantie.
                          Last edited by JmEk; 10 June 2011, 17:46. Reason: Automerged Doublepost
                          Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• Originally posted by utza_pac View Post
                            Vand Dacia Logan 1.4 Mpi , model AB PLUS , an fabricatie mai 2008 , argintiu metalizat , 18000 km , carte service , abea iesita din garantie , unic proprietar , aer conditionat , geamuri electrice , abs , airbag . inchidere centralizata , casco , I.T.P. 2012 , arata si functioneaza ca o masina noua !
                            TEL : 0749243876
                            Pret negociabil 4800 euro
                            vand si eu Logan 1.4,din 2008, preferance MKO, 4000 e sau 3000 +1100 in 8 rate
                            http://www.loganclub.ro/forum/my_ryd...ko-t16030.html

Comment

• Ceara protectie anticoroziva pt caroserie marca ixell by renault
                              Setul contine 2 produse : 500+1000ml + manual de utilizare
                              pret: 100ron
                              Attached Files

Comment

• Originally posted by traibun View Post
                                fratilor care a mai avut probleme cu injectoarele(dci) si cum a rezolvat, ca am si eu probleme.
                                sper sa nu gresesc,dar cred ca andreea membru LC ,mai multe detalii ...nici nu stiu unde sa te trimit(vezi la ciucioasu mai multe informatii cum sa dai de ea)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google