daca vrei de leduri te scap eu dar iti ofer 10 lei pe toate ..
Micul "bazar" Al Celor Din Iasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
adaug:
fluier toba-a fost pus doar odata pt. a vedea cum se aude(nu se potriveste pe logan) diametru 56-85 mm - 50 lei
pleoape logan din fibra de sticla noi - 30 lei.
+
manson schimbator original, lipseste plasticul negru de jos dar are gaurile pt capse date - 25 lei;
ornament frana de mana - 10 lei;
ornament stergatoare 10 lei;
mai multe detalii pe PM!
Comment
-
Salutare 2011
Jante de logan are cineva de vanzare? dar cat de cat bune vreau si un pretym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Originally posted by Wan View Postadaug:
fluier toba-a fost pus doar odata pt. a vedea cum se aude(nu se potriveste pe logan) diametru 56-85 mm - 50 lei
+
manson schimbator original, lipseste plasticul negru de jos dar are gaurile pt capse date - 25 lei;
mai multe detalii pe PM!
Anunt valabil!
Comment
-
O emblema fata albastra Ph1 are cineva? am busit masina si nu vor astia sa mi-o schimbe pe CASCO, pentru ca nu mai am nimic din ea, nimic s-a distrus 100%, de fapt nu o gasesc, nu stiu in ce directie a sarit in momentul impactului, si a zis ca daca nu i-o arat avariata sau o bucatica din ea nu aproba inlocuirea ei.
Comment
-
Originally posted by valyy View Postde vanzare pui bison havanez masculi varsta 3 luni relatii 0764470954
si baga si tu dastarul la avatar ca ai cu ce te lauda,manLast edited by petroman; 11 January 2011, 18:25.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
Originally posted by Wan View Postadaug:
+
4 leduri: 2 albe si 2 albastre-15 lei
mai multe detalii pe PM!
Comment
-
adaug:
+
4 leduri: 2 albe si 2 albastre-15 lei
Comment
-
vind mp3 sony
Aparatul este CD/MP3 auto - SONY CDX-GT20
Specificatii:
DRIVE-S, amplificator S-MOSFET 45Wx4, redare CD / CD-R/RW / MP3 / WMA, afisaj LCD, fata detasabila, egalizator EQ3 , radio cu memorie canale
Citeste cduri si mp3 uri fara probleme.
Pret orientativ 200 ron , detalii pe PM ca sa nu incarcam forumul.Attached FilesDacia Logan 1.4 mpi+GPL Tomasetto
Comment
Comment