da baieti jante de conex numai daca mergeti pe drum fara denivelari cum o dati putin pe linga e cam naspa au patito multi sunt foarte moi la material,eu as opta pe original chiar daca pretul e mai mare mult noroc
Micul "bazar" Al Celor Din Iasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Magazinul ala era pe Nicolae Iorga,pe partea cu vulcanizarile. dupa pasaj spre Gara Internationala.
Decat 120 pe niste table Conex, mai bine 160 originale, am vazut la Bras la pretul asta.[/QUOTE]
Sunt la acel magazin indicat de tine jante originale Renault cu 148lei.
La Bras montajul anvelopelor pe jante, echilibrarea si montajul pe autovehicul costa 60lei 4 bucati.Blue Diesel Tech
Comment
-
Originally posted by Teddy View PostMagazinul ala era pe Nicolae Iorga,pe partea cu vulcanizarile. dupa pasaj spre Gara Internationala.
Decat 120 pe niste table Conex, mai bine 160 originale, am vazut la Bras la pretul asta.
La Bras montajul anvelopelor pe jante, echilibrarea si montajul pe autovehicul costa 60lei 4 bucati.[/QUOTE]
La micro top am intrebat ieri si preturile era de 105 jante importate de conex si 149 originale.
Cumpar 4 jante de origine logan fara sa fie lovite ofer 270 RON. Daca are cineva PM
Comment
-
Vand 4 cauciucuri Bridgestone B250, all-seasons, 185/60 R15 84H, DOT 4907, uzura ~50%, date jos de pe o Toyota Yaris -> 130RON negociabil
Cumpar 1 Debica Frigo 2, 185/65 R15, uzura maxim 50% (sa completez setul de 3 care le mai am, ca unu l-au stricat baietii de la vulcanizarea de vis-a-vis de Lidl, fostul Plus)
Cumpar 1 janta otel de Logan
Cumpar 1 proiector de Logan, preferabil ValeoDacia Logan Laureate 2004, 1.6MPI
Toyota Yaris Sol 2008, 1.4DDTI
Dacia Duster Laureate 2015, 1.5DCI, 4x4 + Honda CBR 600 F4i Sport 2002
Comment
Comment