If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
vand faruri ph1 cu lupe morimoto(2.8) folosite aprox 2 luni,ce folosesc becuri d2s.pretul farurilor este 450 lei,daca se doreste si kit-ul xenon 550,iar doar kit-ul xenon 15o lei.le vand pt ca mi-am luat logan ph2
pt mai multe detalii:0743.23.03.89 sau 0765.65.79.69
Last edited by Cipcyp Boss; 14 February 2013, 13:17.
Carcasa Chei briceag cu 3 Butoane pentru VW Bora Passat Nou nouta
Pret 60 Ron
Include față, spate si lama clapa
NU contine placa cu componente electronice și bateria.
Compatibil cu:
VW
Golf
Polo
Passat
Jetta
Beetle
Bora
Touran
HDD Extern Seagate Expansion 500GB, 2.5" USB 3.0, Negru
ABSOLUT NOU, DESFACUT IN MAGAZIN (emag), NU S-A SCRIS NIMIC PE EL, GARANTIE 2 ANI, acte, garantie, factura, cutie, carti.
HDD mic pt laptop cat si pt. calculator, nu necesita alimentare suplimentara (se comporta ca si un stick USB).
Pret magazin - dousuteotpzeci Lei
Viteza de rotatie (rpm):5400
Capacitate:500 GB
Buffer (MB):8
Interfata:USB 3.0, USB 2.0
Sistem de operare :Microsoft Windows 7, Vista, XP SP3
Format:2.5"
Greutate (Kg):0.17
Dimensiuni (W x D x H mm)
Nu raspund la bip, SMS, mail.
Nu trimit in tara.
Va multumesc
vand faruri ph1 cu lupe morimoto(2.8) folosite aprox 2 luni,ce folosesc becuri d2s.pretul farurilor este 450 lei,daca se doreste si kit-ul xenon 550,iar doar kit-ul xenon 15o lei.le vand pt ca mi-am luat logan ph2
pt mai multe detalii:0743.23.03.89 sau 0765.65.79.69
anunt valabil!!!!(sunt ca farurile lui CataLOL si ale lui Ciuciosu). cu scuzele de rigoare pt cei doi colegi.
(pretul farurilor cu kit-ul xenon inclus a fost 830 lei +curierul)
Last edited by Cipcyp Boss; 21 February 2013, 12:24.
HDD Extern Seagate Expansion 500GB, 2.5" USB 3.0, Negru
ABSOLUT NOU, DESFACUT IN MAGAZIN (emag), NU S-A SCRIS NIMIC PE EL, GARANTIE 2 ANI, acte, garantie, factura, cutie, carti.
HDD mic pt laptop cat si pt. calculator, nu necesita alimentare suplimentara (se comporta ca si un stick USB). PRET 230 RON
Pret magazin - dousuteotpzeci Lei
Viteza de rotatie (rpm):5400
Capacitate:500 GB
Buffer (MB):8
Interfata:USB 3.0, USB 2.0
Sistem de operare :Microsoft Windows 7, Vista, XP SP3
Format:2.5"
Greutate (Kg):0.17
Dimensiuni (W x D x H mm)
Nu raspund la bip, SMS, mail.
Nu trimit in tara.
Va multumesc
Vand:
W5W LED auto cu 9 LED SMD 5050 = (15Ron)
lumina alba (6000K), tensiune de lucru: 12Vcc
Consum foarte redus, functionare peste 5. 000 ore, nu mai incalzeste (elimina riscul de ardere a becului si imbatranirea prematura a plasticului din lampa).
Carcasa Chei briceag cu 3 Butoane pentru VW
Bora Passat
Include față, spate si lama clapa
NU contine placa cu componente electronice și bateria.
are serie pe exterior cat si pe interior.
Pret 60Ron
Compatibil cu:
VW
Golf
Polo
Passat
Jetta
Beetle
Bora
Touran
Cumpar protectie aripa stanga spate, modelul subtire (poate are cineva din intamplare un set incomplet) eu am pierdut-o... Sau set complet la pret bun eventual modelul lat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment