If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand placute frana cu codul: 7701207066, 4 X U3360, TRW C 48+.
Acestea merg si la Twingo si Clio II.
Sunt folosite aproximativ 500 Km.
Pret 60 lei.
Tel. 0741023454,
inele luminoase pt manere interioare deschidere usi si pentru aeratoare ,montaj asigurat, pret 200 ron setul pt 4 aeratoare si 2 manere(pt usi fata)-poze atasate:
inele luminoase pt aeratoare si pt manerele interioare de deschidere, poze atasate,200 ron setul de 4+2(pt usi fata),culori la alegere.
inele luminoase pt manere interioare deschidere usi si pentru aeratoare ,montaj asigurat, pret 200 ron setul pt 4 aeratoare si 2 manere(pt usi fata)-poze atasate:
inele luminoase pt aeratoare si pt manerele interioare de deschidere, poze atasate,200 ron setul de 4+2(pt usi fata),culori la alegere.
pozele promise
Salut! Spune-mi te rog daca inelele alea de la portiere se potrivesc si la ph2. Multumesc anticipat.
cipry263 - planetara stg faceam eu rost da e departe.
Floppy75 - saxofon de 1.4 aveam eu da e departe.
flytomefly - inele pentru manerele interioare as vrea sa stiu si eu un pret pentru 4 bucati la un ph2.
flytomefly - Salut! Poti face inele si pentru portierile din spate? Daca da, cat costa setul de 4 inele aeratoare si 4 inele portiera(fata - spate)? Tu ai pus la masina asa ceva? Nu deranjeaza noaptea? Sper ca nu te-am coplesit cu intrebarile! Multumesc anticipat!
daca deranjeaza sau nu poti decide singur in masura in care reusim sa ne intalnim.Privitor la montarea inelelor pe usile din spate ,gandeste-te cum tragi firele pana in usile spate(daca ai geamuri electrice spate nu e o problema-exista deja furtunul de trecere a cablurilor).Astept un raspuns!
Stie cineva unde as putea gasi un pret bun pt. niste becuri Bi-Xenon pt. Logan, ca s-a ars unul dintre ele si nu mai am nici garantie ... multumesc frumos :-)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment