If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vrea cineva asa ceva?
(Nu e anuntul meu in link, doar acolo am gasit o poza)
Am luat deja 2 bucati pentru prieteni, dar mai pot cumpara cateva... am gasit la 4 Euro (atat costa aici in Germania) nu ma intereseaza sa fac profit.
VAND STATIA DIN DOTARE
Alan 121, modificata in 5w si cu modulatia inbunatatita. Talpa magnetica mica(mai am un cablu de rezerva) si antena pc8. Statia a fost folosita de mine, are butonul de on-off stricat,se poate schimba, volumul nu e afectat. I-am pus eu buton pe fir. Antena e un pic stramba in varf ca am luat o creanga cu ea.
Am doua statii ca le folaseam pe masina de servici si pe cea personala. M-am lasat de soferie si mai folosesc 121 de acasa.
1. Doua difuzoare Blaupunkt, cu diametrul de 130 mm si adancimea de 55mm ...de pe Dacia Logan, pret pt amandoua 40 lei (pentru cei ce nu stiu, aceste difuzoare sunt la fel atat pe fata cat si pe spate).
2. Filtre de aer pe baza de carbon pentru Logan, cu rama, ce se monteaza sub stergatoare, fara a afecta garantia masinii si fara a afecta debitul de aer foarte vizibil. Aceste filtre protejeaza persoanele de mirosurile neplacute cat si de paraful din atmosfera.
- nu face zgomot in plus (de la frunzulite, crengute, muguri de copac, etc.);
- protejeaza ventilatorul, instalatia si vaporizatorul;
- bordul si habitaclul nu se mai umplu de praf;
- se scapa de "efecutul ochilor rosii" si "tuse seaca";
- schimbul se face la 3-6 luni;
- dupa spalarea masinii cu turbojet-ul la acest filtru nu a ajuns apa;
- personal am rulat in spatele unui camion vechi ce scotea fum mult si in habitaclu nu se simtea mirosul.
Pret 15 lei
Atasez poze cu filtrul nou si apoi uzat, utilizat de mine pe o perioada de 3 luni, 70% din km fiind parcursi in oras.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment