In cetatea Kronstadt ne adunam ,povestim,primim oaspeti de sama, si lumii impartasim...bucuria noastra din mandara cetate.
Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30
Collapse
X
-
-
da, deci am onoarea de a posta primu despre intalnirea L.C.Kronstadt, care a fost foarte distractiva si cu multe idei discutate in amanunt, iar acum puse in practica.Last edited by florinc_99; 18 January 2011, 00:52.sigpic
-
-
Un nou inceput!
si uite asa a inceput totul!
Florinele scuza-ma dar nu am putut sa nu ma abtin sa observ unde ai parcat!!!vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.
Comment
-
multumim frumos!
si te asteptam la cafelute,cu tot cu filipineze!!!
sa va tina naravu si clubul cat mai mult, sa inteleg ca regionala e primul eveniment organizat de LoganClub Kronstadt, sa traiti multi ani in formula noua.
Acu tre sa va schimbati sigla ca umblati cu "cioara vopsita"...........
cu timpul se vor rezolva toate aceste problemele!
si nu umblam cu cioara vopsita,umblam cu loganul vopsit!!Last edited by kata1984; 21 January 2011, 18:44.vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.
Comment
-
sa va tina naravu si clubul cat mai mult, sa inteleg ca regionala e primul eveniment organizat de LoganClub Kronstadt, sa traiti multi ani in formula noua.
Acu tre sa va schimbati sigla ca umblati cu "cioara vopsita"...........Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
in sfarsit s-a finalizat l.c. kronstadt... suna misto... gratie domnului dorian care a venit cu ideea...
si sa ajung si eu intr-un final sa-mi faceti o poza la loganul meu
florinele ... lasa tati ca fac si eu una ca tine sa vad daca imi tine frana de manasigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6
Comment
Comment