Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoase poze! sper sa ajungem si noi miercuri pentru ca se apropie distractia.
    [SIGPIC]sigpic

Comment

• Foarte faina si reusita intalnirea de astazi.
      Multumim fotografului pentru minunatele poze,si pentru rapiditatea cu care le-a postat.
      Va asteptam Raluca si pe voi Miercuri la intalnire.
      Mersi nenea Sparky,mi-a dat niste poze numai bune de pus in filmulet.
      Sa aveti o saptamana cat mai usoara si placuta.
      Nu uitati ca se apropie petrecerea.
      vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• Deci nu pot sa cred ce rapid a fost domnu fotograf
        Felicitari domnilor pentru intalnirea reusita, sa o tinem tot asa si nu vom avea probleme pe niciun plan in perioada care vine.
        Miercuri ne vedem in parcarea subterana de la REAL la orele 18:30 pentru a pune la punct ultimele detalii.
        sigpic
        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• >>>

Super intalnire si super buna frisca aia din ciocolata calda ... o recomand. ne auzim si ne vedem miercuri.
          Drumuri bune
          Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• buna ziua ..am intrat in linie dreapta pentru pregatirea ultimelor detalii ale regionalei...avem toata increderea ca va iesi o regionala pe cinste ..mult spor.
            poate reusim sa ne vedem totusi asa cum am stabilit la un suc la rothmans.
            spor la bani...salutare
            sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• doriane, ne vedem la real ca trebuie sa facem unele lucruri la masini (sa-mi pun eu grila aia smechera) si inca cateva chestii
              sigpic

Comment

• Ma bucur ca v-am facut tuturor o surpriza placuta cu promptitudinea mea. Sa ne vedem sanatosi si miercuri. Numai bine.

Comment

• Da o intalnire asa cum trebe..cu membrii care mai de care cu idei si glume bune ..chiar prea bune si neasteptate ...deci suntem noi asa cum vrem ...

Oare nu ati omis ceva sa scrieti ????

Miercuri sa veniti neaparat toti cu masinile ca avem treaba cu ele !!!
                  Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• ba da am uitat
                    La Multi Ani!!!, misu sa traiesti 1000 de ani si noi pe langa tine
                    sigpic

Comment

• >>>

LA MULTI (B)ANI MISU !
                      Sa ne traiesti sanatoasa si fericita alaturi de cel si cei dragi.

Sa ne auzim cu bine miercuri
                      Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Iata, dragi colegi, si pozele de la intalnirea de azi, o intalnire productiva si distractiva in acelasi timp.

Sa ne auzim/vedem cu bine.
                        Attached Files

Comment

• Axy

multumim de pozele facute gabi si postate de sparky....frumoasa intalnirea de azi si foarte distractiva... sa ne vedem cu bine. LA MULTI ANI! Misu sa traiesti 100 de ani fara reparati si sa ai parte de tot ce iti doresti
                          Last edited by alex125; 2 March 2011, 23:46.

Comment

• Nicoos!!..mega poza frate...zici ca esti actor de telenovele horror..super poza..
                            servus axy si raluca,,poza cu stress si sebi..specific..sebi vorbeste si nu-l asculta nimeni..imi pare rau ca am ratat intanlirea asta...ne auzim vineri la CELULARE!! bafta si spor la bani!!
                            sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Interesanta observatie, Doriane )))

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google