If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30
Eu chiar am fost prezent cu gandu ) eram toata ziua in stanga lu Mielu ii behaiam in urechea aia bleaga .... sau defapt eram cu sebi?!?! ... nici eu nu mai stiu )
Eu imi anunt lipsa 2 saptamani de la intalniri din pacate.
Imi pare rau dar nu voi mai putea veni la intalniri o vreme.Am intrat in zona crepusculara dpdv financiar.
Ne vedem cand ne'ntalnim.
Numai bine va doresc.
Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata.. My ride
ma bucur ca v-ati intalnit aseara si v-ati simtit bine, eu din pacate nu am reusit sa plec la timp din Azuga si am intarziat foarte mult. ne vedem miercuri. Drumuri bune va doresc.
o intalnire faina duminica!
ma bucur ca am revazut caiva dintre colegi!
prezenta de duminica:
florinc_99
sonyffr
bog_nxj
dorian
sebi8ta
kata1984.
Miercuri intalnirea se va tine la ora 18:30 la Real,sau daca vremea va tine cu noi,sub Tampa.
Eu din pacate miercuri voi fi din nou de munca,prin urmare va doresc sa aveti o intalnire placuta,si sa nu ma barfiti prea mult.
vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.
bah!!..cum plec un pic cum va faceti de cap..
azi la Botosani..vineri la Suceava..sambata la Piatra Neamt..duminica...I'm back
daca nu voi fii prea obosit ne vedem daca nu...nu..
V-am pupaat..paaaaaaaaaaa!!
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment