Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bah moldovene
    sigpic

Comment

• salutare cavaleri,ASTAZI NE VEDEM LA cavalerul nostru SSG, acasa, la ora 16" ,la un gratar si o intalnire L.C.Kronstadt pe cinste.Tot ceea ce trebuie sa facem este sa punem fiecare cate 5 ron ptr. a cumpara cele necesare de baut si poate inca ceva .Astept sa ne vedem in numar cat mai mare.

Comment

• era vorba ca toate detaliile le aflam de ieri... in fine.. unde ne intalnim?

fratilor, nu am de unde sa stiu unde sta SSG-ul....
        Last edited by corvin24; 15 May 2011, 12:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• buna organizare imi place.... mai incet cu detaliile.....
          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• hai cu pozele
            sigpic

Comment

• intalniri d-astea... sa tot facem! multumim SSG pentru ospitalitate!

Comment

• buna ziua domnilor!!ceva pozici..
                Attached Files

Comment

• o friptura marca SSG , multumim de ospitalitate
                  sigpic

Comment

• Salutam colegii care nu au venit ..si ca sa le para si mai rau...sa stiti ca a fost foarte fain...o asa intalnire sa avem in fiecare zii...pun si eu cateva dovezi de "ne simtem bine"..

Comment

• Originally posted by Misu-P View Post
                      Salutam colegii care nu au venit ..si ca sa le para si mai rau...sa stiti ca a fost foarte fain...o asa intalnire sa avem in fiecare zii...pun si eu cateva dovezi de "ne simtem bine"..

si dovezile:
                      Attached Files
                      vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• daca va placut friptura si ospitalitatea va mai astept pe la mine,ma bucur foarte mult ca ati venit,asa intalnirii la mai multe
                        sigpic
                        nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• maine ne vedem la 18 30 Sub Tampa, iar daca ploua stiti barlogu
                          sigpic

Comment

• ne vedem ne vedem..are mielu o suPRIza pentru noi!!!!...

Comment

• In mod sigur ne vom vedea..sa nu-mi spui doriane ca florinel sia vopsit capota ...a..dar cred ca stiu ce ne arata ....oricum se merita a fii vazut...si de pipait vedem noi ce gasim .. Deci la 18,30 sub tampa.

Comment

• bah!!..IAR ISI FACE CATE CEVA ASTA LA MASINA SI MA ENERVEAZA!!...
                                BAFTA MULTA MIELU!!!..SAU FLORINEL..CUM VRETI VOI..
                                O ZII BUNA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google