If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Adunari Logan Club Kronstadt In Fiecare Miercuri Si Duminica, Orele 18:30
buna seara stimabili domni..va rog insistent sa adunam bani lui gabi..omul a platit factura pe hostingul siteului "logan club kronstadt"..care fie vorba intre noi nu a folosit la nimic..dar trebe platit
dupa ce reusim sa achitam datoria catre gabi prepun inchiderea acestui site!!!
va asteptam miercuri!!
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
platim platim ... cum sa nu.
Eu ii propun lui gabi sa il tinem si sa ma ocup eu de administrarea lui sa ramana ca o publicitate pentru noi si sa il inbunatatim ... eu as avea timpu necesar pentru asta si as putea sal aduc undeva sus ... numa sa vrea gabi sa ma lase sa il dezvolt.
Scuze de dublu post.
Azi e frumos ... nairod nea inceput ziua cu lapte de vaca ... eu am pe bocanc ceva mai diferit decat laptele de vaca a lui dorian ... asa ca fiind soare propun intalnirea de azi Sub tampa la orele tarzii din noapte dupa ziua de munca (ca la mine ziua incepe la 5 dupamasa) ... deci Sub tampa orele 18.30 - 19.00 (dupa posibilitati.
PS.: Pentru Sebi va fi valabila ora 12.00 sa fim siguri ca ajunge )))))
imi pare bine ca ne-am revazut astazi dupa vizita pe care am avut-o, am adunat multe cat am fost plecat si n-am putut sa il scutesc pe sebi de misto-urile obisnuite . ma bucura ca ne-am adunat si ne-am simtit bine, nicos a aruncat si el cateva misoginisme si ne-am distrat pe cinste. ne vedem duminica la o noua intalnire, pana atunci hai cu pozele
Intalniri faine cu cavalerii nastrusnici ..care se lupta ca sa ramana seriosi ..dar nu se poate ...din ciclul vreau filtru dar mai bine ildaula altu ...sonny a vrut sa respecte pe sefuu cu un filtru..
Astazi ..ce sa facem decat sa ne intalnim ca sa servim masa in oras
sa adunam impresii de la kisinau.. si sa ne minunam cum se pot strica niste jante la spalatorie .
pozele vb de la sine despre cat de buna a fost masa servita alaturi de prieteni,si sa le multumim colegilor ptr. buna dispozitie pe care o au intodeuna si placerea de a fi alaturi.
asteptam comentariile ...
o intanlire frumoasa!!..am trecut de la seminte cu cola la covrigi cu cola..ceea ce este un pas inainte..evolutie!!..
sebi drum bun iti doresc..ai gija de masinuta lui kata!!
kata..rupe-o cat ai ocazia ma refer la TUZ....
numai bine!!!!pusii paa
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Imi place de tine cum faci misto pe bani altuia.Discutia a fost ca azi fiind duminica vor fi bani.Ideea este ca nu stresu trebuie sa adune banii ca daca el lipseste vreo 10 ani nu inseamna ca nu se mai face nimic.Ok nu mai este nevoie de nici un ban am rezolvat problema.
Daca am retinut bine ... de duminica trecuta ... sau dat niste bani ... cam 10 lei de caciula vreo cateva persoana ....
Azi nevedem pe Aleea de sub Tampa orele 18.30 ... Cei care nu au dat Banii pentru GabiBV sunt rugati sa vina si cu banutzi.
Am intrebat cati suntem de toti ca sa stiu cat este parea mea sa o scad din suma si nimeni nu zice nimic.Se face luna de cand am platit factura omului si tot nu s-au adunat bani dupa cum au promois uni si alti pe aici , nu mai zic ca aproape un an a fost gratis.Ideea este ca eu nu ma mai rog de nimeni sa imi recuperez bani am sa ii trec la pierderi si gata.Contul a fost inchis azi.Asta este viata.
gabi banii sau adunat si sunt la stres ..de aceea tiam zis sa ii ieide la el...cand vi la intalnire sau cand te vezi cu el .banii iiiei de la stress...simplu.
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment